hvordan man kan forbedre imac køling

Indlæg af Alice Hansen     opdateret: 2012-06-23

En computer overophedning kan forårsage store skader på kredsløb , og en computer , der regelmæssigt kører varme vil ikke have den samme levetid som en , der opretholder en normal temperatur . Hvis du er berørt af varmen kommer fra iMac computer , er der flere ting, du kan tage for at holde det koldt og kører problemfrit
1 .
Download og installere et program , der overvåger temperaturen i iMac , såsom ISTAT Pro eller atMonitor . Disse programmer vil give dig mulighed for at forstå , når din computer er for hot og hvad er en normal temperatur . De kan hjælpe dig med at identificere processer, der kan resultere i overophedning .
to .
Juster placeringen af iMac for optimal køling . Det bør ikke være i direkte sollys eller i nærheden af en opvarmning udluftningsanordning eller apparatet . Sørg for god ventilation oven og bag computeren . Fjerne rod og flytte computeren væk fra væggen eller et hjørne .
3 .
Hent og installer et program som smcFanControl eller iMac ventilatorstyring , der giver dig bedre kontrol over den interne ventilator på iMac .
4 .
Gå til Apples iMac Support side for at se din dækning og lær om din reparation muligheder, hvis forsøg på at forbedre køling af iMac er lykkedes.


Previous:nothing Next:hvordan du installerer en Lexmark Z600 serie 

Kommentarer

Code:
change