hvordan man kan genbruge en gcc laser tonerpatron

Indlæg af Annette Dalgaard     opdateret: 2012-06-23

Hvis du bruger en laserprinter , vil du på et tidspunkt nødt til at erstatte toner. Når du skal købe en ny GCC tonerkassette , hvad du gør med den gamle er yderst vigtigt . Mange printer ejere ikke klar over , at deres GCC toner kan genbruges , og genanvendelse patronen er den bedste måde at beskytte miljøet og bevare toner er potentielt farlige kemikalier ud af deponeringsanlæg. Genbrug GCC toner tager kun et øjeblik , så der er ingen undskyldning for blot at smide den gamle patron i skraldespanden .

Du skal bruge:
plastikpose eller plastikfolie
. Emballage tape .
Forsendelsesetiket .


1 .
Marker feltet med de nye toner for at se, om det indeholder en returforsendelsesetiketten . Mange laser toner forhandlere omfatte en forudbetalt etiket, som giver købere til skibet deres gamle patroner tilbage til genbrug .
2 .
Kontakt butik eller hjemmeside, hvor du har købt udskiftning toner og spørge, om de har en genbrugsprogram på plads . Mange toner sælgere og kontorartikler butikker har deres egen genbrugsprogrammer på plads .
3 .
Placer gamle tonerpatronen i plastposen den nye kom ind Pak patronen i plastikfolie , hvis posen er revet eller ikke tilgængelig . Placer den indpakkede tonerpatronen i boksen og tape kassen lukket sikkert med pakketape .
4 .
Sæt etiketten , der fulgte med udskiftning tonerpatron til kassen , eller udskrive en returmærkat fra sælgers hjemmeside . Tape etiketten forsvarligt til kassen , så tag det til forsendelse midten af dit valg til at returnere det til genbrug .

gode råd og advarsler


  • overveje at donere dine brugte GCC laser tonerpatroner til dit lokale bibliotek . Mange biblioteker acceptere tonerpatroner og bruge dem til fundraising .


  • Previous:nothing Next:hvordan man kan forbedre imac køling     

    Kommentarer

    Code:
    change