hvordan man kan konvertere en mikrofon lydboks til firewire eller usb

Indlæg af Annette Dalgaard     opdateret: 2012-06-19

En mikrofon lydboks er en mursten-formet enhed , der kommer med flere tilslutninger til lyd udstyr, såsom højttalersystemer , hovedtelefoner og selvfølgelig , mikrofoner . For at spare plads på din computers line- in forbindelse ( typisk en computer kun har en eller to) , krog op lyden boksen til en standard USB -eller FireWire- forbindelsen port

Du skal bruge: .
USB -datakabel
FireWire kabel .


1 .
Marker mikrofonen boksen for en FireWire -forbindelse port . Denne port svarer til en USB- forbindelse , er kun den ene side buet og et " Y "-formet ikon er trykt ud for det . ( Ikke alle computere har denne type forbindelse . )
2 .
Sæt FireWire-kabel ( hvis begge systemer har forbindelsen port) i FireWire- porten på mikrofonen lydboks . FireWire giver en hurtigere dataoverførsel end USB , så det er det ønskede format for denne forbindelse . Hvis ikke , skal du forbinde USB- kablet i USB- porten på mikrofonen boksen .
3 .
Sæt den modsatte ende af kablet i FireWire-porten på din computer . Hvis der ikke er FireWire -port tilslutning af USB- tilslutning til en USB- port på din computer system .
4 .
Tænd computeren ( hvis den ikke allerede er ) , så tilslutte en mikrofon eller en anden lyd enhed til computerens lydboks .


Previous:en liste over 64- bit AMD CPU’er Next:min pc vil ikke anerkende den smarte kortet i en usb chipkort terminal 

Kommentarer

Code:
change