hvordan man kan refill blæk patroner til en Brother DCP 135C

Indlæg af Allan Busk-Mathiasen     opdateret: 2012-06-16

Brother DCP 135C printer bruger LC970 blækpatroner . Dette mærke har individuelle patroner for hver af de fire blæk nuancer , men det refill vejledningen er de samme for hver patron . Cylinderampullerne bruge en mylar pose til at indeholde blækket i hver patron . Du er nødt til at oprette din egen udfylde hullet for disse patroner . Dette stiller chancen for, at patronerne kan lække efter opfyldning , så gør det på egen risiko

Du skal bruge: .
Pennekniv
Sprøjte flaske .
Printer blæk .
Båndet.


1 .
Skær igennem patronens wraparound segl ved hjælp af en lommekniv , hvilket gør klippe langs den linje, hvor de to halvdele af patronen mødes .
2 .
Åbn patronen , sensationsprægede og adskille de to halvdele ved dysen ende .
3 .
Fyld dit sprøjten flaske med den rigtige farve blæk til patronen . Du har brug for 20 ml for sort blæk og 10 ml til nogen af de tre farver blæk .
4 .
Pierce posen i patronen øverst ved hjælp af kanylen , og injicer langsomt blæk ind i patronen .
5 .
Forsegl gennemboret fylde hullet med tape . Du bør ikke brug for en masse tape , men bruger nok til at sikre , at hullet er helt lukket uden utætheder .
6 .
Slut de to halvdele af patronen beklædning , og forsegle dem med mere tape på stedet af den oprindelige forsegling .
7 .
Gentag trinene for alle andre patroner i printeren. Vask ud blækrester fra sprøjten flasken , og tør den helt før man går videre til en anden nuance af blæk .
8 .
Installer alle genopfyldte patroner tilbage i printeren , og køre rengøringer og /eller en testside for at afprøve patronerne .


Previous:en liste over 64- bit AMD CPU’er Next:slide scannere kompatibel med Mac 

Kommentarer

Code:
change