hvordan man kan reparere en DC stik til et bundkort

Indlæg af Allan Busk-Mathiasen     opdateret: 2012-06-01

Efter fortsatte brug , kan der opstå problemer med bærbare computere . DC strøm stik er den primære kilde til strøm, når opladningen computeren . Når tilslutningerne i computeren svigter , får den faldt kontakt med kredsløb . Fjernelse og re-lodning DC strøm stik til bundkortet er den bedste måde at reparere den og afhjælpe problemet . Dette kan være afsluttet ved en person med en lidt ekspertise demontering en computer i en til to timer

Du skal bruge: .
Elektrostatisk håndled band
. Stjerneskruetrækker .
Flad skruetrækker .
Loddekolbe og loddetin.
De-lodning pumpe .
Udskiftning DC strømstik .


1 .
Skub alle diske , såsom dvd'er eller cd'er fra drevet . Korrekt slukke din bærbare computer og tage netledningen ud af stikkontakten og computeren . Frigør de perifere enheder fra computeren . Sat på en antistatisk håndledsstrop at forhindre din computer fra at modtage statisk elektricitet .
2 .
Indstil computeren med forsiden nedad på et fladt arbejdsområdet. Løsne og skruerne i batteridækslet med en skruetrækker og skub det ud . Træk batteriholderen ud fra bunden af den bærbare computer .
3 .
Fjern de skruer , der holder plastik dækker , der indeholder det trådløse kort , hukommelse og optisk drev og harddisk . Løsne skruerne , der holder plastik dækker , der holder harddisken , trådløse kort , hukommelse og optisk drev fra den bærbare computer . Tag dækslerne . Glide hen over bevarer låsen for at fjerne memory stick . Træk memory stick . Fjern det trådløse kort i den samme metode . Færdig med at fjerne eventuelle resterende skruer i bunden af den bærbare computer .
4 .
Drej den bærbare computer , så det er den højre side opad . Åbn låget og tag sikring stribe fra toppen af tastaturet . Indsæt enden af en flad skruetrækker ind i rummet omkring strip . Tryk ned på håndtaget for at løfte strip op og træk det ud , når den er gratis. Fjern alle skruer, der fastgør tastaturet med en skruetrækker . Løft tastaturet ud og træk båndet , der tillægger det til bundkortet .
5 .
forsigtigt ud skærmkablet der lægger til bundkortet og afmonter alle andre kabler på nuværende tidspunkt. Fjern skruerne i skærmpanelet med en skruetrækker, og træk panelet ud .
6 .
Frigør CPU fra køleenheden ved at løsne og fjerne skruerne med en skruetrækker . Twist låseskruen at låse CPU . Fjern skruerne på bundkortet og skub det ud af den bærbare computer.
7 .
Tag den gamle strømstik , som skal være i venstre hjørne . Vend bundkortet over og unsolder stikket ud af bestyrelsen med en loddekolbe . Brug en de-lodning pumpe til at slippe af det smeltede loddemetal . Pluk strømstikket ud af bundkortet .
8 .
Påfør et lag loddetin i strømstikket kontaktpunkter på bundkortet . Skub den nye strømstikket ind i åbningerne på bundkortet . Saml den bærbare computer i omvendt rækkefølge, du har fjernet dele efter det loddemetal tørrer .

gode råd og advarsler


 • Sikkerhedskopier filer eller data fra din computer til en ekstern harddisk , flash -drev eller blank CD . Disse oplysninger bør være sikre under proceduren , men hvis noget går galt , kan du miste værdifulde oplysninger.
 • Hvis du ikke har nogen erfaring lodning eller demontering en computer , er det bedst , at du tager det til en professionel . Du kan medføre alvorlig skade på din computer, hvis du ikke ved hvad du gør .
 • Indstil lodning til en temperatur mellem 800 grader Fahrenheit til 850 grader Fahrenheit .


 • Previous:en liste over 64- bit AMD CPU’er Next:gøre hp bærbare computere har interne hardware -modemmer ?   

  Kommentarer

  Code:
  change