hvordan man omformatere en brugt ekstern harddisk til en ny XP-operativsystemet installation

Indlæg af Dorte Søndergaard Pe     opdateret: 2012-06-11

Mange metoder til at skabe bærbare XP-installationer eksisterer , men at installere operativsystemet ( OS ) på en ekstern harddisk er langt den nemmeste at implementere . Ved at installere operativsystemet på et eksternt drev , kan du bruge Windows på flere computere og beholde det som en backup OS i tilfælde af en nødsituation . Før du kan installere Windows XP på et eksternt drev , dog først omformatere drevet til at forberede det til den nye OS installation
1 .
Slut vekselstrømsadapteren til den eksterne harddisk , hvis det har en . Sæt AC- adapteren plugin til en tilgængelig stikkontakt . Tilslut USB- kablet fra den eksterne drev til en tom USB- port på computeren .
2 .
Vent til Windows XP til at opdage og konfigurere den eksterne harddisk til brug på din computer . Klik på " Start "og derefter" Denne computer "for at starte Windows Stifinder .
3 .
Højreklik på den nyligt tildelte drevbogstav til den eksterne harddisk . Efter den pop-up -menuen vises , skal du klikke på " Format " valgmulighed .
4 .
Indtast en volume label eller forlade standardnavnet på plads . Vælg " NTFS "fra drop -down boksen ud for " File System " etiket . Forlader " allokeringsenhedens størrelse "indstilling på " Standard " og aktivere " Quick Format " valgmulighed .
5 .
Klik på " OK " knappen , og klik derefter på " OK " igen , når præsenteret med denne besked : " Formatering sletter alle data på denne mængde vil formatere lydstyrken , skal du klikke på OK afslutte , skal du klikke på Annuller . . "
6 .
Vent til Windows til at formatere den eksterne harddisk . Du kan nu fortsætte til kopiering nødvendige setup filer og installere XP på den eksterne drev .


Previous:en liste over 64- bit AMD CPU’er Next:hvordan man kan genopfylde en Canon LBP -5000 

Kommentarer

Code:
change