hvordan man programmerer en casio lommeregner

Indlæg af Gunner Poulsen     opdateret: 2012-06-28

Casio var blandt de første producenter til at markedsføre en programmerbar regnemaskine i 1970'erne . Da dette var før indførelsen af den personlige computer , blev disse regnemaskiner højt værdsat af videnskabsmænd , ingeniører og techno-nørder . Casio stadig gør programmerbare regnemaskiner fra 2010 , og de kan være praktisk for at løse en rutine, kompliceret formel , når en computer er ikke tilgængelig . Skrive et program på en Casio kræver tålmodighed og koncentration

Du skal bruge: . .
Lille skruetrækker sæt


1
Tryk på MODE -tasten og " 5 " tasten for at indtaste PROG mode .
2 .
Tryk på " 1 " tasten for at vælge den nye mulighed . Dette viser en skærm til indtastning af et navn til programmet .
3 .
Indtast op til 12 tegn for programmet navn , og tryk på EXE -tasten.
4 .
Tryk på den taltast , der svarer til den type fil ønskede tilstand for programmet . Filen mode bestemmer, hvor programmet vil blive indgivet på lommeregneren , når du ønsker at hente det . Fil tilstande omfatter COMP , BASE-N og Formula .
5 .
Input programmet , ved hjælp af " Return "-tasten for at oprette en ny linje . Brug " Program Kommandoer " fundet i brugsanvisningen til programmet variable input og resultat udgange . Brug " Formula " taster på regnemaskinen for at definere operationer på inputvariable .
6 .
Tryk på EXIT tasten når du er færdig ind i programmet .

Tips og advarsler


 • Hvis du vil køre en formel , skal du trykke på "2 " nede, mens i PROG menuen , og tryk derefter på FILE tasten . Brug højre og venstre piletasterne til at skifte mellem " Prog "og " Fmla "skærm , og vælg det program navn . Tryk EXE at køre programmet .
 • Det er bedst ikke at forsøge at skrive et program, indtil du er grundigt bekendt med brugen af de lommeregnerens taster .
 • Denne procedure virker for nyere Casio programmerbare regnemaskiner fra 2010 , men kan ikke arbejde for ældre modeller . Gennemgå brugeren dokumentation for at efterprøve programmeringen proceduren for en bestemt model .


 • Previous:nothing Next:Sådan nulstiller du chip i en hp 4700   

  Kommentarer

  Code:
  change