hvordan man tilslutte en stereo til en Epson projektor

Indlæg af Alice Hansen     opdateret: 2012-06-01

Så du ønsker at tilføje en lyd komponent til dine præsentationer . Epson projektorer har ikke lyd pass-through , betyder, at der er ingen måde at forbinde lyd direkte til projektoren for at spille lyd. Men det er muligt at tilslutte et stereoanlæg direkte til den samme computer eller komponent , som du har tilsluttet projektoren . Så vil din lyd synkroniseres med din på skærmen præsentation uden problemer

Du skal bruge: .
RCA lydkabler ( rød /hvid )
. 3 .
5mm til RCA adapter ( ekstraudstyr ) .
VGA -kabel ( til at forbinde en computer ) .
S-Video -kabel ( til at forbinde en DVD -afspiller ) .

Connect Audio


1 .
afgøre, hvilken type af audio output du skal arbejde med . Hvis du bruger en computer , vil du sandsynligvis nødt til at stikket i dine hovedtelefoner havn , som er en lille , rund port kaldet en 3,5 mm jack , du bliver nødt til at fortsætte til næste trin . Hvis du bruger en DVD-afspiller , vil du bruge standard RCA audio udgange . Det er to runde havne , en rød, en hvid , og sandsynligvis på bagsiden . Hvis dette er tilfældet , gå videre til Trin 3 .
2 .
Slut et 3,5 mm til RCA lyd adapter til din hovedtelefonstik . Dette vil give din hovedtelefonstik til at rumme RCA audio udgange for tilslutning til dit stereoanlæg . Sæt den lange , tynde metal ende i din hovedtelefonstik .
3 .
Slut et sæt slutter den RCA -lydkabel til din RCA audio udgange . Sørg for at matche de røde og hvide farve-kodning . Derefter tilslutte det andet sæt af ender til audio input på dit stereoanlæg , og disse vil være identisk i form og farve
4 . .
Indstil dit stereoanlæg til at modtage et indgangssignal fra din computer . Hvordan dette gøres varierer fra stereo , men der er som regel forskellige input knapper eller en indgang ringe . For mere information om dette , skal du kontakte din stereo 's manual for særlige på input transportformer.

Connect Video


1 .
Find video output på det apparat, du forsøger at forbindelse . På en computer , vil du være på udkig efter en VGA- udgang, som er en trapez-formet port med en række stave indeni , eller en DVI -udgang , som er en rektangulær udgang med en led i midten . På en DVD -afspiller , vil du være på udkig efter en S-Video port , som er en rund port med fire ben indeni .
2 .
Tilslut en video -kabel til video output port din komponent . For en VGA , skubbe kablets stik i computeren, havnen, indtil lun , og fastgør derefter den ved at dreje de to udvendige skruer , indtil de er sikre så godt. For DVI- eller S -Video -stik , skal du blot indsætte plugs . de vil kun passe på én måde
3
Find den rigtige video input på dit Epson projektor . Denne port vil være identisk med den, du lige har brugt på din komponent . Tilslut den anden ende af kablet til denne port .
4 .
Tænd din projektor . De fleste projektorer vil automatisk afgøre, hvilken indgang sender et signal og vise , at der på din skærm . Hvis det ikke sker, skal du trykke på Input eller Source -knappen på projektoren , indtil dit billede vises .


Previous:en liste over 64- bit AMD CPU’er Next:lenovo T400 specs 

Kommentarer

Code:
change