hvordan man wire en ventilator på en computer

Indlæg af Gunner Poulsen     opdateret: 2012-06-22

Ledningsføring en køleventilator i en computer er en simpel proces . Wiren , der stikker fra en computer fan har et stik i enden , der blot skal matches til en tilsvarende stik på din PC . Den type socket der kræves , vil afhænge af fan du køber , men de fleste fans har et stik med tre eller fire ben , som begge er nemme at ledning op til din maskine

Du skal bruge: .
Blanke DVD
DVD -brænder .


1 .
Sluk din pc og tage ud sidepanelet på din computer , enten ved at skrue skruerne eller driver Udløsningsmekanismen , afhængig af din sag .
2 .
Tag fan ud af emballagen og afgøre, om du vil have det til at blæse luft ind eller ud af din pc , hvis det blæser du har købt har mulighed . Dette vil påvirke , hvordan du monterer blæseren .
3 .
Skru blæser til sagen ved hjælp af de medfølgende skruer .
4 .
Identificer hvad form for forbindelse er på slutningen af din tråd . Hvis det er en fire-bens ( også kendt som en molex ) stik , finde en ekstra tilsvarende molex stik , som stikker ud din strømforsyning . Hvis det er en tre-polet stik , finde de tilsvarende tre-bens stik , der er placeret på dit bundkort .
5 .
Tænd din computer på at kontrollere fan fungerer, og erstatte det drejer sig panelet , når du er tilfreds .

gode råd og advarsler


 • stikkene er formet, så de kan ikke sættes på en forkert måde . Huske på , når du tilslutter ledninger .
 • Jord dig selv , før du installerer den ventilator, der sikrer , at du ikke er statisk opladet , når du arbejder inde i computeren sag . Enhver statisk elektricitet kan beskadige computerens komponenter.


 • Previous:nothing Next:hvordan man bruger en Cruzer mini   

  Kommentarer

  Code:
  change