kan du have mere end én app åbne på en IPAD ?

Indlæg af Ingebeth Mosgaard     opdateret: 2012-06-25

Apple IPAD kom ud i 2010 . Det driver på samme måde som en iPhone eller iPod Touch , men med en langt større skærm , som giver brugeren nogle af fordelene ved en bærbar computer samt

Apps

Apps , en forkortelse for " programmer " , er forskellige programmer , som kan installeres og bruges på IPAD . Apple har udviklet en række Apps , og har også platforme så eksterne parter til at udvikle programmer til IPAD .

Multitasking

Multitasking refererer til evnen til at køre mere end en app på samme tid . Fra oktober 2010 , multitasking er endnu ikke tilgængelig for programmer fra eksterne kilder . Nogle inkluderede Apple apps kan køre samtidigt .

Ny software

Apple har annonceret et nyt operativsystem for IPAD , at blive afsløret i november 2010, hvilket vil gøre det muligt multitasking af talrige apps . Denne nye opgradering vil give brugerne mulighed for at køre flere apps og skifte mellem dem uden besvær . Denne opgradering vil komme installeret på nyligt indkøbte iPads og vil være tilgængelig for opkøb til iPads allerede er i brug .


Previous:nothing Next:fordelene af projektorer 

Kommentarer

Code:
change