kan en dell bærbar cpu blive opgraderet ?

Indlæg af Birthe Møller     opdateret: 2012-06-15

Næsten hver laptop ejer ville i hvert fald gerne mulighed for at opgradere deres dele i stedet for at købe en ny model hvert år . Du kan opgradere CPU'en i nogle Dell bærbare , men det er en ganske vanskelig proces

Potentielle

Uanset om du selv har mulighed for at opgradere din Dell bærbare CPU afhænger af, om den model har CPU loddet på eller ej . Hvis CPU'en er loddet på , det er fysisk umuligt at opgradere den , ifølge FonerBooks . com .

Funktion

For at opgradere en bærbar Dell-computer CPU , skal du tage ud på det hele , herunder LCD-skærmen . Dell leverer en service manual med den bærbare computer , der kan guide dig om hvordan man gør dette, eller du kan få adgang til din manual online . Du vil sandsynligvis også brug for en ny varme-vask til din bærbare computer til at håndtere den øgede varme, hvis du får en hurtigere processor .

Ekspert Insight

Kevin Giberson af NotebookReview. com anbefaler ikke at opgradere CPU i Dell bærbare eller noget andet mærke . Du kan gøre garantien ugyldig ved krakning åbne sagen . Også , overvåge temperaturen på din bærbare computer , hvis du sætter en hurtigere processor , din bærbare 's form faktor kan ikke giver tilstrækkelig varmeafledning for den nye CPU .


Previous:en liste over 64- bit AMD CPU’er Next:OptiPlex gx150 Pentium 3 bundkort specifikationer 

Kommentarer

Code:
change