min dvd brænder vil ikke åbne

Indlæg af Jannik Riis     opdateret: 2012-06-02

De fleste edb-systemer kommer nu med dvd-brændere . Dette giver dig mulighed for at sikkerhedskopiere information på en disk , enten direkte fra computeren eller en separat cd /dvd -drev . Men , hvis DVD- brænder drevet ikke er åbne på din computer , er det fordi computeren ikke er i stand til at opdage dvd-drevet . Dette sker , når føreren er fjernet fra edb-systemet . For at åbne drevet , skal du installere driveren tilbage på det edb-system
1 .
Åbn internetbrowseren på din computer og navigere til edb-systemet 's fremstillingsindustri hjemmeside .
2 .
Vælg " Support " valgmulighed . Herfra kan du vælge den computer mærke og model , du bruger i øjeblikket , efterfulgt af operativsystemet er installeret på systemet .
3 .
Vælg " Drivers ", og alle tilgængelige drivere til computer vises på vinduet . Rul gennem listen af chauffører , indtil du finder den dvd-drev . Klik på linket for at hente driveren . Filen er lille , så det tager kun et par minutter at downloade til din computer .
4 .
Dobbeltklik på den downloadede fil , og installationsguiden belastninger på skærmen . Accepter slutbrugeren aftale , skal du lade installationen navn og placering som den er. Vælg " Install ", og føreren installerer på computeren .
5 .
genstarte computeren , og tryk derefter på knappen "Eject" på dvd -drevet , og det åbner .


Previous:en liste over 64- bit AMD CPU’er Next:SONY PCG r505el specs 

Kommentarer

Code:
change