min pc vil ikke anerkende den smarte kortet i en usb chipkort terminal

Indlæg af Alice Hansen     opdateret: 2012-06-19

En USB smart card terminal er en ekstern enhed , der forbinder til din computer , så du kan tilslutte en SD- kortet til dit system . Når SD- kortet er indsat i smart card terminal , skal systemet registrerer kortet , så du kan få adgang til de oplysninger, der er gemt på kortet . Men , hvis computeren ikke læser kortet , er der et par problemer, der kan være årsag til problemet , som alle kan du rette dig selv

Du skal bruge: .
Driver installations-cd'en


1 .
Slut USB- smart card terminal til edb-systemet , når computeren er startet op . Hvis du gør det på forhånd , kan computeren ikke finde det tilsluttede udstyr .
to .
Fjern USB smart card terminal fra computeren , så sæt den ind i en anden USB- port . Nogle USB -porte ikke læse særligt udstyr, eller bare dø ud . Ændring af USB- forbindelsen kan korrigeres aflæsningen spørgsmål .
3 .
Installer driveren til USB- smart card . Driveren kommer på en forudsat driver installations-cd'en. Indsæt installations -cd'en i computeren , og følg derefter anvisningerne i installationsguiden til helt at installere driveren på computeren . Genstart systemet for føreren at tage påvirke .
4 .
Check SD-kortet . Sørg for lille kontakt på siden af kortet er i nederste position . Hvis det ikke er , at kortet er i " skriver beskyttelse mode ", som forhindrer dig i at gemme yderligere data til kortet , eller sletter oplysninger fra kortet .


Previous:en liste over 64- bit AMD CPU’er Next:overclock indstilling for en Intel Pentium D 2,6 cpu 

Kommentarer

Code:
change