min pc vil ikke anerkende en usb trådløs adapter efter standby

Indlæg af Jannik Riis     opdateret: 2012-06-20

En trådløs USB -adapter bruges til at tilføje Wi -Fi- funktionalitet til edb-systemet , hvis der ikke trådløs modtager i øjeblikket er installeret . Dette giver computeren mulighed for at få adgang til næsten enhver trådløs internetforbindelse. Men , hvis computeren ikke registrerer den trådløse adapter efter vågner form standbytilstand du behøver at foretage fejlfinding af situationen for at fastslå , hvad der præcist problemet er

Du skal bruge: .
Driver installations-cd'en
<. /h4 >
1 .
Fjern USB trådløse adapter fra computersystemet , vent et øjeblik eller to , sæt den tilbage i en USB -port . Når USB- adapteren er sat tilbage i den computer, den er opdaget af systemet .
2 .
Installer den medfølgende driver , hvis du ikke allerede har . Dette sikrer, at computeren altid ved, hvordan man bruger adapteren . Indsæt driver installations-cd'en ( det fulgte med produktet) , og følg derefter installationen beder til helt at installere driveren på han computer .
3 .
Slut trådløs USB-adapter til en anden USB tilslutningsport . Du kan opleve, at en af USB-portene virker bedre end andre med den trådløse adapter .
4 .
Aktiver den trådløse adapter efter standby -tilstand. Lejlighedsvis computeren slukker alt tilsluttet udstyr . Højreklik på trådløse ikon i nederste højre hjørne af skrivebordet , vælg derefter " Aktiver " fra pop-op-menuen .Previous:en liste over 64- bit AMD CPU’er Next:hvordan man kan erstatte en fuser i en farve laserjet cp2025 

Kommentarer

Code:
change