slide scannere kompatibel med Mac

Indlæg af Alice Christensen     opdateret: 2012-06-16

Dias scannere giver dig mulighed for at overføre dit bibliotek af dias til et digitalt format. Scanne dias bringer den lethed, hvormed styring , deling og sikkerhedskopiering af digitale billeder til ofte uhåndterlige samlinger af dias . Dias scannere er perifere enheder , og skal være forenelige med den computer , som de anvendes . Der er dias scannere med en række funktioner til rådighed for Mac- computere

Veho VFS-002M-. 3 MP dias og negativer scanner

Kompatibel med Mac OS X 10 . 3,4 og derover , den Veho 3 MP dias og negativer Scanner giver dig mulighed for at overføre 35 mm dias og negativer og 100mm negativer til din computer . Det forbinder til computeren med et USB- drev . Det er også strømforsynes via USB-forbindelsen , så du ikke behøver at sætte det ind i væggen . Scanneren indeholder software til billedoptagelse og redigering . Denne enhed er " plug and play " , så ingen drivere er nødvendige . Det kan prale med en billedoptagelse hastighed på et sekund .

PacificImage Powerslide 3650 USB interface PC /Mac

Den PacificImage Powerslide 3650 er en professionel kvalitet dias scanner kompatibel med Mac OS X 10 . 4,8 gennem 10. 5. 2 . Selv om det er dyrere end forbruger- grade dias scannere , det har funktioner til at deltage i behandlingen af store mængder af 35mm dias . Det kan batchproces op til 50 dias ad gangen . Den optiske opløsning er 3600 dpi . Denne scanner er bundlet med Adobe Photoshop Elements , et billede-redigeringsprogram . Den Powerslide 3650 sluttes til computeren med et USB- kabel . Quick Slide Viewer giver dig mulighed for at få vist billedet , før scanningen .

Ion Omni Scan dias og film scanner

Omni Scan Slide og Film Scanner scanner 35 mm dias og negativer . Den er kompatibel med alle versioner af Mac OS X. Det kan arbejde uden en computer på alle , fordi billederne er scannet på et SD -kort . LCD -skærmen giver dig mulighed for at se og rette billeder, når du scanner dem i enten 10 MP eller 5 MP mode . Når du tilslutter USB- kablet til en Mac-computer , scanneren fungerer som en kortlæser til computeren, så du kan overføre scanninger direkte til din computer fra scanneren .


Previous:en liste over 64- bit AMD CPU’er Next:hvordan man kan tilslutte en cd / RW drev og dvd- læseren til et bundkort 

Kommentarer

Code:
change