specifikationer for en 932bw sony skærm

Indlæg af Annette Dalgaard     opdateret: 2012-06-01

Den 932BW SyncMaster er faktisk en 19 " LCD- skærm er bygget af Samsung. Denne skærm er meget energieffektiv . Den bruger 42 watt under brug og ikke mere end 1 watt mens det i standby. Det har dynamisk kontrast , som gør billederne mere levende og dens hurtige responstid reducerer sløring . Denne skærm er fantastisk til at se film . Basen og rammen er belagt med en blank sort finish .

Screen Display Specifications

Skærmen Størrelsen af denne Samsung skærm er 19 inches med en opløsning på 1920 x 1200 punkter pr kvadrattomme ( dpi ) . Displayet giver en refresh ratio på 8000 for, 1 en 2 millisekund forsinkelse .

Størrelse

dimensioner af denne monitor er en bredde på 17,5 inches , højde på 7,8 inches , og en dybde på 14,7 inches . Monitoren vejer 19 pounds .

Andre Generelle specifikationer

Som en Energy Star Compliant enhed denne skærm er designet til at forbruge mindre strøm end ikke-kompatible enheder . Plug -n-Play-funktion kan skærmen være fuldt funktionel uden at installere computer enhedsdrivere . DVI -D-indgange giver brugeren mulighed for at forbinde denne skærm til computere med DVI- udgange . Den sammensatte indgange tillade, at denne skærm til at blive tilsluttet det -udgang af nogle VCR 's og DVR 's .


Previous:en liste over 64- bit AMD CPU’er Next:hvordan man tilslutte en stereo til en Epson projektor 

Kommentarer

Code:
change