typer af lcd touchscreens

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc     opdateret: 2012-06-10

LCD touch -skærme har revolutioneret den måde, teknologien bruges . Touch skærme er i stand til at påvise tilstedeværelsen og placeringen af en touch inden for sit displayet . Touchscreens bruges i en lang række forskellige applikationer , herunder kasseapparater , pengeautomater , spillekonsoller og computerskærme . De hyppigst anvendte typer af LCD touch skærm er resistive touch -skærme , overfladebølge touch screen skærme , kapacitiv touch screen skærme , og infrarød touch screen skærme .

Resistive Touch skærme

Resistive touch -skærme bruger har ansvaret for elektronisk aktuelle skabt af en touch til at sende input til en computer -processor . Dette gøres ved hjælp af et lag af tynde elektrisk ledende og resistive metal . Resistive touch -skærme er de mest almindeligt anvendte type af LCD touchscreen , på grund af deres pålidelighed og overkommelig pris .

Surface Wave Touch Screen -skærme

Surface bølge touch screen skærme bruger ultralyd bølger , som opstår, når skærmen er rørt . Bølgerne er derefter absorberes og automatisk sende processer til computeren. Det er vigtigt at holde overfladen bølge touchscreens opretholdes , da de er modtagelige for forurening fra støv og vand .

Kapacitive Touch Screen -skærme

Kapacitive touch screen skærme er afhængige af en kontinuerlig strøm fra en belægning af indiumtinoxid . Den nuværende styres på tværs af touch pad og måles af forarbejdningsvirksomheden , når skærmen er rørt . Koordinater sendes derefter til processor ved skærmen , og kommandoen kan udføres . Kapacitiv touch- skærme kun reagere på bare fingre , så kan en stylus ikke anvendes .

Infrarød Touch Screen -skærme

Infrarød touch screen skærme bruger lodrette og vandrette sensorer omkring touch pad til at lokalisere den nøjagtige placering , hvor skærmen har blevet rørt . Når gitteret er placeret touch punkt, er oplysninger, der sendes til computerens processor . Infrarød touch screen skærme er populære hos militæret på grund af deres holdbarhed .


Previous:en liste over 64- bit AMD CPU’er Next:anbefales apps til IPAD 

Kommentarer

Code:
change