Hvad er Microsoft . nettet stel netværk?

Indlæg af Alice Christensen     opdateret: 2010-01-12

Programmering af computere og software kodning er en hård opgave, og kræver en masse viden og hårdt arbejde for at opnå korrekte resultater . Microsoft begyndte at arbejde på et projekt i slutningen af 90'erne , der tog sigte på at bidrage til at forenkle kodning ved at skabe et sæt af foruddefinerede scripts , der skal bruges til de mest almindelige opgaver . Dette er , hvordan NET Framework blev født.

 


 

Definition

. NET Framework er et bibliotek af koder , der kan bruges til at erstatte den manuelle kodning af grundlæggende funktioner af ansøgninger eller tilpasset til visse krav . Dybest set . NET Framework er grundlaget for de fleste moderne Windows-programmer .

Historie

Virksomheder eller enkeltpersoner har brugt programmeringssprog i 60'erne som C for at oprette forskellige applikationer, men det kodning processer var komplekse og tidskrævende tidskrævende . Microsoft startede et projekt i 90'erne oprindeligt navnet Next Generation Windows Services , eller NGWS , at forsøge at gøre kodning en smule lettere og mere smidig. NGWS er forgængeren for det første. NET Framework , udgivet i november 2000. . NET Framework startede udvikler sig, og tilføje funktioner siden sin første udgivelse .

Krav

Brug en kompatibel . NET Framework kodesprog som C # . NET eller VB. NET og en tilsvarende kodning miljø , såsom Microsoft Visual Studio . NET . Desuden er installation af . NET Framework er nødvendige for en computer for at kunne køre en . NET Framework baseret applikation

Fordele

. NET Framework har den største fordel ved at være meget adaptive . Den indeholder en masse pre-definerede kode biblioteker , der spænder fra komplette koder for grundlæggende funktioner til tilpasselig koder for mere komplekse funktioner . . NET Framework fortsætter med at berige sin database og tilbyder en højere kode bibliotek, hvilket gør kodning hurtigere og nemmere med hver version frigives.

Bruger

. NET Framework er meget brugt til udvikling af Microsoft Windows kompatible programmer . Softwareudviklere bruge . NET Framework til at bygge mere komplekse applikationer hurtigere og uden meget besvær . NET Framework er også inkluderet i web- applikationer , der hjælper web-designere at skabe rigere sider med en mindre indsats .Previous:hvordan man laver en netværksprinter trådløs Next:nothing 

Kommentarer

Code:
change