forskellige typer af RAM -chips

Indlæg af Jannik Riis     opdateret: 2011-10-30

For en computer for at kunne udføre de instrukser, det modtager , er det nødvendigt at have nok " hænder " til at kunne gøre arbejdet . RAM eller Random Access Memory , kan udføre og ligger inde med oplysninger , indtil computeren er klar til at bruge det . De mere " hænder " computeren har , jo mere kan gøre-for eksempel at køre flere programmer samtidigt-og jo hurtigere den kan gøre det. RAM 's effektivitet er et resultat af den særlige type , der anvendes, hver har en forskellig arkitektur og hastighed .

SIMM Chip

SIMM står for Single Inline Memory Module . Ældre computere bruger SIMM chips næsten udelukkende . SIMM chips er 32 bit bred , i forhold til typiske 64- bit bus af DIMM chip . En bus er en data vognbane , der forbinder to stykker hardware i en computer . Jo større bussen , jo flere oplysninger der kan videregives igennem og jo hurtigere det fungerer . Til magten en mere moderne Pentium mikroprocessor , ville to SIMM chips være forpligtet til at være det samme som en DIMM chip .

DIMM Chip

DIMM står for Dual Inline Memory Module . Fordi DIMM chips har en 64- bit sti , er de bedre egnet til Pentium -processorer . DIMM chips havde til formål at erstatte behovet for to SIMM chips at tilfredsstille en 64- bit bus . DIMM -chips har separate elektriske kontakter , i modsætning til SIMM chips , der har overflødige elektriske kontakter . DIMM -chips er bedre egnet til moderne computere end SIMM chips på grund af deres effektivitet .

SDRAM Chip

SDRAM står for Synkron Dynamic Random Access Memory . SDRAM understøtter en højere bus hastighed , så er det blevet til RAM af valg i mange nyere computere . SDRAM er designet til at læse og skrive mere effektivt end de andre former for RAM på grund af den måde, det er bundet til systemet ur . SDRAM kører i synkronisering med systemets ur , som gør det muligt at behandle oplysninger meget hurtigere .

RDRAM

RDRAM ( R betyder Rambus , også kendt som RIMM og udviklet af firmaet af samme navn ) er en specialitet hukommelse der er kun tilgængelig i udvalgte applikationer og kun med bundkort , der har den rigtige chip sæt . Dette gør gennemførelsen af RDRAM dyrere , eftersom disse bestyrelser har tendens til at være på den pebret side . De har 184- pin og 232 pin arkitektur og er hurtigere end SDRAM , hvilket giver den et lille forspring til applikationer såsom spil , lyd og videoproduktion .

XDR2 DRAM

XDR2 er for høj ydelse maskiner , kunne for at nå over 500 gigabyte båndbredde og datahastighed 6,4 til 12,8 Gbps ( gigabits per sekund ) . Strømbesparende , det er i stand til at optræde til 30 procent lavere effekt end det højeste GDDR hukommelse .


Previous:hvordan man etablerer en dell AIO 966 printer på netværk Next:hvordan man får hurtigere internet service til min laptop 

Kommentarer

Code:
change