hvordan man kan behandle og udskrive et digitalt foto

Indlæg af Jannik Riis     opdateret: 2011-10-19

Takket være digital teknologi , er processen med at tage et fotografi, og trykning af billedet tager kun få minutter . Mere avancerede billedredigeringsprogram tilbyder muligheder , der kan forlænge processen , men de fleste computere har indbygget software, der giver dig mulighed for at foretage enkle justeringer til dit billede . De fleste hjem printere i dag har mulighed for at udskriftskvaliteten fotografiske billeder så godt. Instruktionerne , der følger detaljer hvordan man laver den højeste kvalitet billeder muligt med dit kamera og printer

Du skal bruge:
Digital kamera .
USB- kabel eller kort-læser .
Computer med billedredigering software .
Printeren.


1 .
Capture det billede, du gerne vil udskrive ved at fotografere på højeste kvalitet dit kamera tilbyder . Nogle kameraer vil specificere dette ved at navngive de niveauer , såsom " Super High Quality ", eller de kan give en opløsning i pixel , som 2048 x 1536 .
to .
Download billedet til computeren ved at tilslutte den til dit kamera med et USB- kabel . Tænd for kameraet . Vælg det ønskede program der skal bruges til download , eller bruge computerens indbyggede software , efter anvisningerne . Vælg den mappe på din computer , som du vil downloade billedet . Vær sikker på at slukke kameraet , før du afmonterer den fra computeren .
3 .
Åbn billedet i computerens billedredigeringsprogram ved at vælge det fra mappen .

4 .
Roter billedet hvis det er nødvendigt ved hjælp af billedredigering muligheder . Vælg hvilken grad vinkel til at vende billedet .
5 .
Beskær billedet med beskæringsværktøjet . Vælg den del af billedet , du gerne vil beholde , og tryk derefter på "Enter " for at fjerne den uønskede del .
6 .
Indstil opløsningen af billedet til 300 pixels per tomme . Som du gør dette , vil dokumentet størrelse , målt i inches , forandring. Disse dimensioner er de største du kan udskrive fotos i og stadig bevare kvaliteten . Du kan indsnævre udskriftsstørrelsen ved at indtaste den ønskede dimensioner til dokumentet størrelse .
7 .
Juster billedets kontrast og farve stemmer gennem billedet muligheder . Disse kan være nødvendigt at yderligere manipuleres efter at have set det udskrevne billede .
8 .
Klik på " Udskriv . " Dette vil åbne printerens dialogboks , der tilbyder en række muligheder , afhængigt af printermodellen .
9 .
Vælg om udskrivning skal foretages som en Stående eller Liggende. Hvis din print er bredere end den er høj , skal du vælge " Landscape . "Du kan også vælge , om du vil centrere billedet eller opføre en kantstørrelse til at ændre sin holdning på papiret .
10 .

Vælg den type papir, du bruger . Du kan eksperimentere med resultaterne fra forskellige papirtyper men det er vigtigt at vælge korrekt , om papiret er blankt eller mat .
11 .
Vælg den højeste udskriftskvalitet for de valg, der er tilgængelige på printeren . Klik på " Udskriv "for at starte processen.

gode råd og advarsler


 • Hvor stor en foto du vil være i stand til at udskrive , afhænger af kameraets megapixel . Som en retningslinje , vil en 8- megapixel kamera giver dig mulighed for at lave en høj kvalitet 8- ved -10 tommer print . For den bedste billedkvalitet , er en opløsning på mindst 300 dpi ( dots per inch ) det er nødvendigt.
 • Du har evnen til at skrive i en større dokument størrelse end den størrelse , der vises i boksen som beslutningen er justeret . Men for at dette vil medføre, at billedet udskrives med pixelering , da det er tvunget til at blive en større fil end den størrelse , hvor det blev skudt . For at afhjælpe dette problem i fremtiden , vil fotografere på højeste indstilling kameraet gør det muligt.
 • Hvornår lærer at udskrive digitale fotos , anbefales det at du bruger de samme papirproducent som din printer .


 • Previous:hvordan man etablerer en dell AIO 966 printer på netværk Next:hvordan du installerer et nyt grafikkort fra integrerede   

  Kommentarer

  Code:
  change