Sådan nulstiller du en laserjet toner chip

Indlæg af Alice Hansen     opdateret: 2011-11-01

Laserjet printere brug tonerpatroner med radiobrikker på dem . Formålet med disse chips er at underrette printeren, når patronen begynder at løbe ud af tonerpulver . Når du får de lave-blæk signal fra din printer , du er nødt til at udskifte patronen eller refill det . Hvis du vælger at fylde den udløbne toner , vil du også nødt til at nulstille chippen efter genopfyldning , eller printeren ikke vil anerkende den genopfyldes blækniveauet

Du skal bruge: .
Chip resetter


1 .
Køb en chip resetter , der er kompatibel med din specifikke model af patronen. En chip resetter er en lille plastik værktøj , der har en række ben på det . Denne resetter bruges til at sende et signal til patronen , som derfor nulstiller den .
2 .
Hold toner eller placere den på en plan overflade i en upside -down position . På dette tidspunkt vil frigivelse huller på patronen skal pege opad .
3 .
Hold resetter i en opretstående position, så LED lys peger i den opadgående retning .

4 .
Tryk ned alle stifter af resetter . Du skal trykke dem på samme tid .
5 .
Tryk resetter benene mod chip af patronen . Hold den resetter i den samme position , indtil LED-lys bliver grøn . Det vil tage knap tre sekunder.
6 .
Sæt patronen i printeren . Det er nu klar til brug .

gode råd og advarsler


  • Ovenstående instruktioner er generelle , og gælder for de fleste LaserJet tonerkassetter . Men det er vigtigt at følge instruktionerne på resetter manual . Hver nulstille enheden er specielt lavet til en bestemt printer model og dens manuelle indeholder detaljerede instruktioner om at bruge det ordentligt .


  • Previous:hvordan man etablerer en dell AIO 966 printer på netværk Next:hvordan man kan genopfylde epson t0601 blækpatroner     

    Kommentarer

    Code:
    change