hvordan man helt fjerner historie fra en harddisk

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc     opdateret: 2011-11-08

Hvis du tænker på at opgradere harddisken i din personlige computer og gerne vil slippe af med din gamle drev , vil du ønsker at fjerne al historik og data fra enheden til at forhindre tyveri af personlige oplysninger gemt på det drev . Der er mange måder at slette en harddisk af sin historie , men en hurtig , effektiv og nem måde er at omformatere drevet på din computer . Selv hvis du ikke er teknisk dygtige , skal du være i stand til at fuldføre processen på kun et par minutter
1 .
Tænd for din computer og klikke på " Start "knappen i venstre hjørne af de vigtigste skrivebordet skærmen . Højreklik på " Computer "fra listen af muligheder i drop -down menu . Et nyt vindue vil vises på skærmen.
2 .
Klik på " Storage "i venstre kolonne i vinduet Computer og vælg " Diskhåndtering ". En liste over alle aktive harddiske i computeren , vises i midten af vinduet .
3 .
Højreklik på den harddisk , du ønsker at omformatere og vælg " Format . "
4 .
Vælg " NTFS " filsystem mulighed. NTFS er et system , der kan holde filer af enhver størrelse , så det skulle arbejde med din harddisk , uanset hvor mange data der på det .
5 .
Klik på " OK " i bunden af dialogboksen og " OK "igen for at bekræfte, at du ønsker at reformatere drevet. Den tid det tager at omformatere køre afhænger af størrelsen på din harddisk . Vent på statuslinjen for at informere dig , når omformatere er færdig . Når det er alle data og historie vil blive fjernet fra harddisken .

gode råd og advarsler


  • Sikkerhedskopier alle vigtige data , du ønsker at gemme fra din harddisk . Fjernelse af data og historien vil helt at slette din harddisk , så sørg for at have sikkerhedskopier af alle vigtige oplysninger .


  • Previous:hvordan man etablerer en dell AIO 966 printer på netværk Next:hvordan man laver et skrivebord til en bærbar     

    Kommentarer

    Code:
    change