hvordan du fjerner en dell D610 tastatur

Indlæg af Dan Dejligbjerg     opdateret: 2012-01-30

Hvis du har haft problemer med dit Dell D610 laptop og tænker på at åbne det op for at finde ud af, hvad der er galt med den, kan du ikke vide , at du behøver at gå gennem tastaturet for at komme til de interne komponenter . Dette betyder ikke, at du skal lirke tastaturet fra din bærbare computer , og skader det i processen . Faktisk er det Dell D610 designet , så du let kan fjerne tastaturet på din egen

Du skal bruge: .
flad skruetrækker
Stjerneskruetrækker.


1 .
Sluk din Dell Latitude D610 , og skub batteriet ud af rummet i bunden af computeren . Åbn skærmen, så den er så langt tilbage som det vil gå .
2 .
Sæt spidsen af dit fladskærms- skruetrækker i sømmen mellem selve computeren og i slutningen af den lange plastik dækker lige over tastaturet. Forsigtigt lirke op til pop dækslet ud af sted og fjerne det .
3 .
Brug din stjerneskruetrækker til at fjerne de to skruer i midten af computeren , lige over tastaturet. . Sæt skruerne til side
4
Løft tastaturet forsigtigt op af toppen, men ikke fjerne det endnu-det er stadig forbundet til computeren via et tykt fladkabel . Brug dine fingre til at trække båndkablet , hvor det sluttes til bagsiden af computeren for at frigøre tastaturet fra den bærbare computer .


Previous:hvordan man etablerer en dell AIO 966 printer på netværk Next:hvordan du fjerner skærmen på en Dell Latitude 

Kommentarer

Code:
change