hvordan er flash -hukommelse anvendes i erhvervslivet ?

Indlæg af Birthe Møller     opdateret: 2012-01-24

Flash memory drev er i stigende grad anvendes i erhvervslivet . Mens spindel-baseret teknologi er stadig den standard for internt lager, denne tendens kan ændre

Flash Technology

Mens spindel-baserede drev gemmer data i form af magnetiske partikler belægning på overfladen af diske , flash er meget anderledes . Flash-drev gemmer data i en sletbare , programmerbare integrerede kredsløb . Dette kræver ingen bevægelige dele og meget mindre strøm end spindler . Den energibesparende krav også betyde, at de drev genererer mindre varme .

USB -drev

På en lille skala , kan flash- teknologi ses i form af flytbare USB -drev . Disse enheder kan holde snesevis af gigabytes af data , som ikke kræver intern strømforsyning og er langt mere holdbart end disketter (som de er hurtigt erstatter ) . Brugen af lokale netværk , email og internettet er allestedsnærværende i erhvervslivet , men nogle gange den mest sikre måde at styre følsomme data er at holde den væk fra nettet og " hånd bære "det til dets destination .

hovedlager

På en større skala , kan flash-drev bruges til at erstatte den spindel-baserede harddisk på en computer . Fra 2010 , er dette en lidt dyrere løsning for den samme mængde hukommelse . Men , dette giver fordele i nogle situationer. Bærbare computere er mere tilbøjelige til at være et uheld tabes eller væltet , og de mere varige flash-drev ( også kaldet en Solid State Drive eller SSD ) kan foretrækkes . Den energibesparende behov SSD'er kan også forlænge batteriets levetid .

Data Farms

Anvendelsen af SSD'er i serverfarme er også under overvejelse . Serverfarme er arrays af mange drev , der indeholder enorme mængder af data . Hospitaler , styrelser , universiteter og andre organisationer har traditionelt brugt spindelen teknologi , fordi det var den eneste levedygtige mulighed. Dog kan SSD'er giver samme funktion for en let øget omkostning. De kan endnu være en bedre løsning imidlertid , som cirka 20 procent af driftsudgifterne for serverfarme er dedikeret til afkøling . Stable iboende kraft opsparing SSD'er og besparelserne på afkøling kan fyldes op til nominelt øgede oprindelige omkostninger til selve mediet .

Hybrid Systems

Spindel og SSD -teknologi er ikke gensidigt udelukker hinanden , dog . Både stationære og bærbare computere er blevet fremstillet , der gør brug af spindel og SSD -systemer . Ved hjælp af specielle software og hardware til at koordinere de to typer af drev og øge de enkelte styrker , omkostningseffektiviteten og levetiden af spindel drev og den hastighed og kraft besparelser på SSD'er kan både realiseres.


Previous:hvordan man etablerer en dell AIO 966 printer på netværk Next:hvordan du udskifter bundkortet i en gateway m460 

Kommentarer

Code:
change