hvordan man kan måle en pc kabinet fan

Indlæg af Birthe Møller     opdateret: 2012-01-18

Ledningerne og tilslutninger inde i pc'en arbejder sammen på en massivt høj hastighed og generere en masse varme inde i PC kabinettet . For at undgå overophedning , en fryser fan cirkulerer luften i PC kabinet , opretholdelse af en optimal temperatur for computerens ydeevne . Du skal måske udskifte din computer fryser fan hvis kabinettet er alt for varm , og hvis behandlingen hastigheden på din computer er blevet langsom

Du skal bruge: .
Skruetrækker
Målebånd .


1 .
Åbn din pc kabinet . Hvordan du vil gøre dette vil afhænge af at gøre din PC, men de fleste tilfælde blot kan skydes ud af skabet .
2 .
Find hylstre kabinet fan . Ventilatoren vil blive beskyttet og delvist dækket af en plastichus , men du vil kunne se bladene på blæseren igennem den. Fjern blæseren ved at fjerne skruerne i hvert hjørne af sagen med en skruetrækker.
3 .
Mål bredden af ventilator . Læg kanten af målebåndet i øverste venstre hjørne af ventilator og træk den vandret til den anden modsatte hjørne .
4 .
Find højden af ventilator . Mål fra den nederste kant til øverste kant af fan sagen .
5 .
Mål dybden af ventilator . Stand ventilatoren sagen op og måle sagen fra den forreste hjørne til det bageste hjørne

gode råd og advarsler


  • Fans er mærket med deres målinger . bredde efter længde af dybde .


  • Previous:hvordan man etablerer en dell AIO 966 printer på netværk Next:hvordan du fjerner bundkortet på en Compaq Presario 2720     

    Kommentarer

    Code:
    change