hvordan man stopper en oki 2624 seriel printer udskriftsjob

Indlæg af Allan Busk-Mathiasen     opdateret: 2012-01-31

Printere ligesom Oki 2624 kan levere fremragende kvalitet udgang til en rimelig pris , men det stadig er vigtigt for printer ejere til at vide , hvordan du foretager fejlfinding og kontrollere disse enheder . Hvis du lige har sendt en anselig udskriftsjob til Oki 2624 , til kun opdager du egentlig ikke brug for jobbet , er der en nem måde at stoppe arbejdet og forhindre blæk bliver spildt

Du skal bruge:
USB eller parallelkabel .


1 .
Log på computeren og klikke på " Start " knappen . Vælg " Control Panel " i menuen .
2 .
Dobbeltklik på " Printere og faxenheder " applet og find Oki 2624 printeren på listen. Dobbeltklik på den Oki 2624 printeren for at se en liste over job , der er blevet spolet til printeren .
3 .
Højreklik på det job, du ønsker at annullere . Vælg " Annuller " for at stoppe job fra udskrivning. Vær opmærksom på , at sider, der er spolet til printeren , før du klikker på " Annuller " vil fortsætte med at udskrive . Efter disse sider er blevet udskrevet , vil resten af udskriftsjobbet stop .
4 .
Luk printeren, og lad det være slukket i mindst fem minutter . Dette vil nulstille hukommelsen på Oki 2624 og forberede det til næste trykning jobbet .


Previous:hvordan man etablerer en dell AIO 966 printer på netværk Next:hvordan du udskifter cd - rom i en ThinkPad 390- x 

Kommentarer

Code:
change