installere et lydkort på Windows XP

Indlæg af Ingebeth Mosgaard     opdateret: 2012-01-03

Det er den samme gamle historie , og du har bare fået dig en helt spankin' nye lydkort til din computer , men når du starter op Windows og forventer at høre den dejlige "Velkommen " kime , får du intet , men tavshed . Chancerne er du ikke har installeret dit lydkort endnu, og uden fører --- små stykker software, der fortæller dit operativsystem , hvordan man bruger alle de blanke hardware bits tilsluttet din faktiske computer --- det lydkort er noget mere end en $ 100 stykke metal og kredsløb . Heldigvis for lydentusiaster overalt , installation af drivere til et lydkort i Windows XP er en relativt simpel affære .

Du skal bruge:
Driver Install-disk
.-ELLER-.
Driverinstallationsfilen .
- ELLER-.
Driver -filer uden installation fil .

Brug en Driverinstallation Disc


1 .
Tænd computeren og lægge op Windows XP . Mere end sandsynligt , du vil se en " Ny hardware fundet " dialogboksen vises , så snart Windows er indlæst . Klik på " annuller "knappen for at lukke dialogboksen , fordi du ikke behøver at gå gennem den nye hardware automatiserede setup .
2 .
Indsæt driverinstallationen disken i computerens cd- drev . Hvis den disk har en auto -run funktionen , vil en ny dialogboks poppe op med en liste af muligheder .
3 .
Vælg " Install Drivers " valgmulighed . Dette vil blive mærket forskelligt, afhængigt af din hardware . Fælles etiketter er " Installer " eller " Install Drivers for . "
4 .
Følg anvisningerne på skærmen som de ser ud . Normalt , installation af driveren er automatisk , og du behøver ikke at gøre noget mere end du klikke på " Næste " for at starte processen og klik på " Finish " for at afslutte processen.

hente en installationsfil


1 .
Find driver download --- fleste lydkort drivere er tilgængelige direkte fra producentens hjemmeside eller fra en online driver repository , som dem, der indgår i afsnittet Ressourcer .
2 .
Download driveren filen til et passende sted på din harddisk . Drivere er typisk arkiveres i en rar eller zip -fil eller er indeholdt i en selvstændig installation EXE -fil .
3 .
Start setup -programmet , efter at den har hentet . Hvis det er i en rar eller zip -format , udpakke filer ved hjælp af et program som WinZip eller WinRAR , og derefter køre installationsprogrammet.
4 .
Følg anvisningerne på skærmen som de ser ud . Normalt , installation af driveren er automatisk , og du behøver ikke at gøre noget mere end du klikke på " Næste " for at starte processen og klik på " Finish " for at afslutte processen.

Brug automatisk Windows Installer


1 .
Access Control Panel gennem " Start " -menuen og åbne dialogboksen System .
2 .
Klik på " Hardware " fanebladet og derefter Klik på " Enhedshåndtering " knappen . Dette vil åbne vinduet Enhedshåndtering .
3 .
Find dit lydkort i Enhedshåndtering . Det vil sandsynligvis blive kaldt noget i retning af "Ukendt Audio Device " og vil have en stor gul spørgsmålstegn ud for den .
4 .
Højreklik på lydkortet i vinduet Enhedshåndtering , og Klik på " Egenskaber ". I den nye dialogboks , skal du klikke på " Drivers "fanen og klik på " Update Driver. " Dette vil bringe op på den " Ny hardware fundet " dialogboksen .
5 .
Klik på " Next ", indtil du ser " Angiv Driver Location " valgmulighed . Klik på " Gennemse " knappen og naviger til den mappe , der indeholder driverfilerne til lydkortet . Vælg den, og klik derefter på " OK ". Windows XP vil automatisk bruge driveren filerne i mappen til at installere dit nye lydkort .


Previous:hvordan man etablerer en dell AIO 966 printer på netværk Next:hvordan man åbner en Microsoft-mus 

Kommentarer

Code:
change