hvad har du brug for at brænde en cd ?

Indlæg af Annette Dalgaard     opdateret: 2012-02-09

Brænde en cd kan være hurtig og nem . Mange mennesker brænde cd'er med brugerdefinerede mix af musik til en række forskellige formål , såsom fødselsdage , ferier , træning , vej-ture og meget mere. Mange mennesker også brænde cd'er som en måde at sikkerhedskopiere filerne på en computer eller til at overføre filer

CD brænder drev <. /h2 > Din computer skal have en cd- brænder -drev , eller det kan ikke brænde cd'er . Det er det afgørende hardwarekomponent kræves til at brænde cd'er . De fleste computere leveres som standard med dette , men hvis du har en ældre model , skal du muligvis installere en . CD-brænder drev er relativt billig og kan typisk findes på computeren og elektronik butikker , samt online . Din cd-brænder skal være i stand til at brænde til CD-R eller CD-RW , da disse to formater anvendes typisk til brænding af cd'er . CD-R er mere almindelige og fungerer i de fleste cd -afspillere , mens CD-RW ikke altid arbejder i hver eneste spiller .

cd-brænderprogram

Din computer bliver brug for software , der kan brænde cd'er . Hvis du brænder en musik- cd er der mange gratis CD-brænder-programmer , der ofte kommer som standard med en computer eller kan downloades gratis på nettet, såsom iTunes og Windows Media Player . For data -cd'er der er også mange gratis programmer , såsom BurnAware Gratis og Nero 9 Lite .

Tomme CD

Du brænder en cd , du har brug for en tom cd-r-eller cd-rw . Formatet skal matche , hvad din cd-brænder er i stand til at brænde . Mange virksomheder gør CD- R og CD-RW , såsom TDK , Verbatim , Memorex og meget mere. Vær opmærksom på , hvor mange minutters musik kan holde , eller hvor mange byte data det kan indeholde . Find den størrelse , der fungerer bedst for dig .

Playlist eller File List

Du brænder en cd du skal lægge filer på den , uanset om de er datafiler eller musik -filer . Organisere filerne , hvordan du vil have dem på cd'en . For datafiler , typisk dette betyder, at de er sat i alfabetisk orden . For en musik -cd , kan du få kreativ ved at bestille sangene på nogen måde du ønsker. Vær opmærksom på grænserne for din cd , for så vidt angår , hvor mange minutter eller byte i materiale, den kan holde . Hvis du forsøger at lægge 90 minutters musik på en CD-R , der kun kan holde 80 minutter , det vil simpelthen ikke brænde .

Marker

Når din CD er færdig med at brænde , skal du bruge en permanent markør at mærke det . Kun skrive på toppen af cd'en , den side af den cd, der normalt har noget indskrevet på det , såsom den mærke benævne. Du kan skrive hvad du vil. Giv det en let at huske navnet , som vil hjælpe dig med at finde den cd , hvis du leder efter det i fremtiden , såsom " Tony og Mallory 's Wedding Mix " eller " 2010 Project Management Summit Files . "


Previous:hvordan man etablerer en dell AIO 966 printer på netværk Next:hvordan man kan reparere en varme beskadiget disk 

Kommentarer

Code:
change