DIY : computer reparation og opgraderinger

Indlæg af Birthe Møller     opdateret: 2012-05-11

Udførelse af din egen computer reparationer og opgraderinger kan spare dig for en betydelig sum penge i det lange sigt , som du ikke længere vil have til at skallen ud for en tekniker . Fejlfinding og reparation af en computer selv behøver ikke at være en alt for indførelse opgave , da mange af de dele i en computer kun sidde på én måde , hvilket gør udskiftning eller opgradering temmelig intuitiv

Du skal bruge: .
stjerneskruetrækker
Udskiftning eller opgradering dele .


1 .
Sluk computeren og tag stikket ud af væggen
2 .
Fjern sagen skruer på bagsiden af maskinen og glider sidepanelet .
3 .
Touch et stykke metal på siden af sagen for at fjerne nogen statisk elektrisk ladning .
4 .
Afbryd nogen magt eller data kabler fra den komponent , der skal udskiftes eller opgraderes . De fleste af disse kabler vil simpelthen trække lige ud af den komponent , men nogle kræver pres for at udløse låsen .
5 .
undersøger komponenten for at finde låsemekanisme . Dette er ofte enten skruer ( i tilfælde af harddiske , optiske drev og PCI -kort ) eller beholde arme /spænder ( i tilfælde af random access memory , eller RAM , og processor heatsinks ) . Konsultere din computers manual når i tvivl om , hvordan du fjerner en bestemt stykke . For eksempel , fjern RAM fra dit system ved at skyde bevare hak på hver side af chippen udad og trække chip direkte væk fra bundkortet . Tag et PCI -kort ved at fjerne holdeskrue og trække kortet direkte væk fra bundkortet .
6 .
Indsæt den nye komponent i den relevante slot. Fastgør strøm og data kabler ( hvis det er nødvendigt , som det ville være med hårdt og optiske drev ) og fastgøre emnet med en skrue eller fastholde grebet på samme måde som den gamle del blev sikret ( medmindre hinder forskellige vejledningen til din individuelle komponent ) .

gode råd og advarsler


  • Vær sikker på at forskningen din computers specifikationer , før de får en ny rolle at sikre, at den nye del vil fungere med din maskine , holde sig for øje minimum systemkrav og typegodkendelse ( såsom at opnå den rigtige type og hastighed hukommelse til din computer ) .


  • Previous:hvordan man etablerer en dell AIO 966 printer på netværk Next:hvordan man kan gendanne slettede myspace beskeder fra en harddisk     

    Kommentarer

    Code:
    change