DVD-brændere forklarede

Indlæg af Alice Hansen     opdateret: 2012-05-28

DVD'er kom ud for at fuldføre den arv af cd'er og disketter . Tilbyde højere opbevaring kapaciteter , blev dvd'er hurtigt vedtaget af public. To klemme mere fra dvd'er , dvd-brændere syntes , der giver brugerne mulighed for at indspille deres egne DVD'er med indholdet af deres valg , såsom video , musik eller simpel data backup.

Historie

Det hele begyndte med fremkomsten af disketter i 1970'erne . Behovet for at overføre data fra en computer til en anden var et grundlæggende behov , og selv om computernetværk gjorde netop det , var mobile løsninger er nødvendige for at blive opdaget . Philips og Sony har arbejdet sammen om at trække sig ud den første cd i starten af 1980'erne . I kapløbet om at skabe den dvd , står Sony og Philips nogle alvorlige konkurrence fra Toshiba . Begge hold frigivet en version af DVD , men nægter af software giganter som IBM , Apple og Microsoft til at understøtte flere standarder fik Sony , Philips og Toshiba arbejder sammen om at levere en slutprodukt af 1996. Den første DVD- afspiller blev udgivet i samme år , og den første brænder blev udgivet i 1997 af Pioneer .

Typer

Selvom der er tre hovedtyper af dvd'er til rådighed , kan de fleste dvd-afspillere og brændere håndtere alle dem . DVD-R og DVD + R er grundlæggende de samme ting , men kommer fra forskellige producenter . DVD-R blev frigivet af DVD Forum , der dannes ved Hitachi , IBM , Intel , LG , Microsoft , Mitsubishi , Panasonic , Sony og andre virksomheder , og DVD + R blev skabt af DVD + RW Alliance dannet af Dell , HP , Philips , Sony og andre . DVD-RAM er den tredje format , der tilbyder skrive og genskrive kapaciteter som DVD-RW og DVD + RW , men ikke så udbredt som de to andre . Sony frigivet den første dvd- brænder kan håndtere både + og-standarder i 2003 , hvilket gør den kompatibel med DVD-R , DVD-RW , DVD + R og DVD + RW . Men det manglede DVD-RAM skrive funktionen .

Forbindelse

DVD -brændere bruge samme tilslutningsmuligheder som harddiske og andre optiske drev . IDE og SATA -kabler anvendes til intern DVD -brændere , mens eksterne dvd-brændere bruge USB eller FireWire -forbindelse .

Fordele

DVD -brændere har den fordel, at brugeren til at gemme store mængder data på en enkelt skive . Sammenlignet med cd'er , der kan lagre 700 MB data , kan en standard DVD holde op 4,7 gigabyte , næsten syv gange mere . Desuden kan dvd-brændere også optage på cd'er , så de repræsenterer en alt-i-én løsning til afspilning og optagelse af både cd'er og dvd'er .

Overvejelser

dvd'er også bruge regionale koder . Det er en funktion gennemføres især ved filmproducenter til at forhindre dvd'er beregnet til et marked til at nå et andet marked . DVD -brændere har også disse koder , og selv om brænding ikke berøres , disse påvirker afspilningsfunktioner . En dvd -brænder har en vis kode kan ikke afspille en DVD, der har en anden kode . Kode 0 betyder , at en DVD kan afspilles overalt . Nogle dvd- drev ikke kommer med nogen tildelt kode , og behovet for at have et sæt , før de kunne spille visse diske . Koden kan ændres fem gange , den sidste indstilling for permanent .


Previous:hvordan man etablerer en dell AIO 966 printer på netværk Next:hvordan du tilslutter din officejet 5600 til din computer via dsl 

Kommentarer

Code:
change