Hvordan udskriver jeg 3 x 5 indeks kort?

Indlæg af Gunner Poulsen     opdateret: 2012-05-23

Hvis du gør nogen form for offentlig tale , du sandsynligvis bruge 3 med 5 kort til at holde dine noter organiseret . Disse kort er lavet af en tykkere bestand end normalt 8 af 11 printerpapir . Jo tykkere bestand gør kortene mere holdbare , og størrelsen gør dem lettere at henvise til og bære rundt på . I stedet for at håndskrift dine noter på en 3 af 5 kort , kan du overveje at udskrive dem ud på et tekstbehandlingsprogram

Basic Word . Forarbejdning


1 .
Åbn din tekstbehandlingsprogram . Klik på Sideopsætning område ( denne mulighed vil variere afhængigt af hvilket program du bruger ) .
2 .
Ændre margenerne på siden til 3 inches høj med 5 inches lang . Klik på " OK " -knappen for at vende tilbage til dit dokument .
3 .
Skriv dine noter til de 3 med 5 kort . Når det er færdigt , skal du klikke på " Udskriv " i menuen til dit program .
4 .
Placer et kartotekskort i papirbakken i printeren , og skub papirstyret , så det holder kortet i plads. Klik på " Print " knappen . Printeren skal få fat i kortet og udskriv hvad du har skrevet . Gentag denne proces for alle kort .

bruger MS Word guiden Etiket


1 .
Køb en pakke af presized " mærke " kartotekskort . Disse kommer sædvanligvis perforerede ark papir med flere kort til en side .
2 .
Open MS Word . Klik på " Tools " menuen øverst på skærmen og vælge " Breve og forsendelser "og derefter " Konvolutter og etiketter . "
3 .
Klik på pull -down menuen under etiketten type . Rul ned for at vælge mærke og bestanden antallet af dine 3 af 5 kort og derefter på " OK . "
4 .
Skriv dine noter i dokumentet , som vises på skærmen . Dette dokument skal oprettes som perforeret papir .
5 .

Placer et ark af 3 af 5 karton i printeren papirbakken . Klik på " File " i topmenuen og vælg " Udskriv ". Klik på " OK " -knappen for at starte udskrivningen . Riv ud kortene , når de har udskrevet .

gode råd og advarsler


  • Da 3 af 5 kort er mindre end din gennemsnitlige stykke papir , de har en større chance for jamming af printeren . Overvåge udskriftsjobbet for at sikre, at det ikke går i stå .


  • Previous:hvordan man etablerer en dell AIO 966 printer på netværk Next:hvordan du brænder en dvd på min computers harddisk     

    Kommentarer

    Code:
    change