computer undersøgelser projekter

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc     opdateret: 2012-05-31

Under en computer undersøgelser kursus i high school eller college vil ofte have dig arbejder ihærdigt på et edb-program , men der er nogle klasser , som kræver, at du opretter et projekt med viden hentet fra eksterne kilder . Computere er komplicerede og interessante enheder , hvilket fører til mange muligheder for skabelsen af et projekt . Hjælp af forskellige dele af computerindustrien , kan du udføre eksperimenter , der viser din lyst til at lære så meget som muligt om computer studier .

Videokort

Video spil er en stor del af edb- branchen og deres virkning er mest blevet set i skabelsen og afsætning af video i høj kvalitet kort . Dette projekt involverer dig at erhverve flere forskellige grafikkort fra både NVIDIA og ATI Radeon sort og spille flere videospil . Projektet vil teste hvilket skærmkort er den mest effektive i præstationen af spil ' grafik i flere forskellige kategorier . Du kan teste spil 'frame rate , filtrering mode , bløde skygger træk , belysning , og hvor ofte de spil forsinkelse. Hvis du er en gamer , eller du er interesseret i at gøre dit projekt sjovere end typiske forskning , kan dette være projektet for dig .

Underclocking

Overclocking er en proces, hvor en processor er indstillet til at køre på en højere hastighed end normalt for at forbedre systemets ydeevne . Der er mange undersøgelser derude om , hvor meget du kan sikkert overclocke en computer , og hvor meget du behov for at øge hastigheden på ventilatoren for at kompensere . Der er ikke ret mange undersøgelser om underclocking hastigheden . Underclocking giver brugeren mulighed for at fjerne blæseren til at reducere støj, som måtte være nødvendige i et hjem lyd studie . Projektet kræver en passiv heatsink , der lader varmen stråler ud naturligt og en processor , som du kan justere manuelt til lavere hastigheder . Du kan teste temperaturen produktion, grafik hastighed , og den tid det tager at indlæse bestemte programmer .

Computer Performance

For det meste er computerens ydeevne måles i megahertz , men der er andre måder at computeren kan benchmarkes . Et projekt idé indebærer teste disse forskellige faktorer for at se, hvordan flere lignende maskiner udføre . Disse områder omfatter Integer MMX hukommelsesbåndbredde , Integer Isse CPU Multimedia , og CPU Arithmetic Dhrystone ALU . Disse faktorer kan testes ved hjælp af et program som SiSoftSandra der overvåger systemets ydeevne. For det projekt, du får brug for flere computere med forskellige processorer og hastigheder . Hvis du har adgang til et computerrum med mange forskellige computere , kan dette projekt være lige noget for dig gyde .

Tidlig computere

Det tidligste computere kombineret elektronisk styret switches og binær kode til at oprette såkaldte logiske gates . Moderne computere er i det væsentlige består af transistoriseret logiske gates , der giver oplysninger til at rejse fra et sted til et andet baseret på binære . Et projekt idé indebærer at skabe disse relæ logiske gates for dig selv . Logiske gates kan konstrueres fra basis kredsløb og lys placeret på input og output af kredsløbet . De skemaer for en logikportniveau findes på Julian T Rubin site og kan være ganske kompliceret . Hvis du kan pakke dit hoved omkring det selv , vil det give dig en stor forståelse for, hvordan computere virkelig arbejde .


Previous:hvordan man etablerer en dell AIO 966 printer på netværk Next:hvordan man laver en dvd fra en dell gendannelsespartition 

Kommentarer

Code:
change