geninstallation xp hjem på Dell Dimension 4600

Indlæg af Dorte Søndergaard Pe     opdateret: 2012-05-27

Dell Dimension 4600 er en desktop- computer , der blev udgivet i 2004 . På det tidspunkt kom Dell Dimension 4600s leveres med Microsoft Windows XP Home Edition operativsystem. Siden da , har dog flere gentagelser af Windows-operativsystemet er blevet løsladt , herunder Windows Vista og Windows 7 . Hvis du har opgraderet din Dell Dimension fra Windows XP til en nyere version af Windows , kan du geninstallere Windows XP , hvis du ønsker at vende tilbage til XP

Du skal bruge: .
Windows XP installations-cd'en


1 .
Indsæt Windows XP- installations-cd'en i din Dell Dimension cd-rom -drev . Cd-rom- drev er placeret på fronten af skrivebordet .
2 .
Genstart din Dell Dimension . Som din computer er genstartet, vil du se en meddelelse til "Tryk på en tast for at starte fra cd . " Tryk på en tast og vent til dit system til at starte fra installations-cd'en .
3 .
Tryk på "Enter "for at indlede Windows XP setup -processen.
4 .
Accepter Windows XP- licens aftale ved at klikke på " F8 " knappen i toppen af tastaturet .
5 .
Slet den aktuelle Windows -operativsystemet ved at vælge den partition, det er installeret på , og derefter trykke på " D " knappen på dit tastatur . Når dette er slettet , bliver du bedt om at oprette en ny partition at installere Windows XP .
6 .
Formater den nye partition . Vælg " NTFS "fra listen over formateringsmuligheder og tryk " Enter " på tastaturet .
7 .
Følg anvisningerne på skærmen for at fuldføre installationen . Din computer vil genstarte og starte op Windows XP .

gode råd og advarsler


  • Alle data på din computer er slettet , når du geninstallerer Windows XP .


  • Previous:hvordan man etablerer en dell AIO 966 printer på netværk Next:hvordan man kan finde drivere til et Radeon X1250 grafikkort     

    Kommentarer

    Code:
    change