hvad er de forskellige typer af RAM-chips ?

Indlæg af Alice Christensen     opdateret: 2012-05-20

Random Access Memory , eller RAM , chips er hvor computeren gemmer programmer og andre oplysninger, når det kører . Det er vigtigt at have tilstrækkelig RAM installeret på en computer . Inden 2010 standarder , bør en computer have mindst 2 gigabyte RAM lagerkapacitet . Mindre RAM vil tvinge computeren til at opbevare en del af softwaren i brug på harddisken og flytte informationer ind og ud af RAM efter behov . Denne proces kaldes swapping . Dette ofte få computeren til at halte . Swapping er en forholdsvis langsom proces , fordi harddisken adgang er meget langsommere end RAM adgang . At have en masse RAM installeret vil sikre , at dette problem ikke vil blive stødt . Over tid har RAM chips gennemgået forbedringer , med hver ny generation er hurtigere end den tidligere type .

FPM RAM

Fast Page Mode RAM var en af de tidligere RAM modeller . Denne chip blev introduceret i 1990. FPM RAM drives på et ur hastighed på 25 megahertz , eller MHz . Den FPM RAM kom i 30- bens og 72- pin modeller . Det var i stand til at opnå hastighed ved kun at bruge den kolonne adresse , når dataene blev placeret i samme række som de tidligere har konsulteret oplysningerne .

EDO RAM

Extended Data Out RAM blev indført i 1994 . Denne chip drives på et ur hastighed på 50 MHz . EDO RAM blev brugt til de tidligere modeller af Intel Pentiums før Pentium 4 . EDO RAM havde 72 Pins . Denne RAM var i stand til at opnå hurtigere hastigheder end FPM RAM af overlappende adgang cykler ved hjælp af output -bufferen.

SDRAM

Synkron Dynamic Random Access Memory havde 168 kegler. Første afsendt modeller drives på 66 MHz og senere modeller havde en hastighed på 100 MHz og derefter 133 MHz . SDRAM blev indført i 1996 . Dette var den første RAM -chip til at synkronisere med mikroprocessor ur hastighed .

DDR SDRAM

Double Data Rate SDRAM havde 184 kegler. Kompatibel med AMD og Intel mikroprocessorer hurtigere end 1 GHz , det forbedres SDRAM og drives på clock hastigheder så hurtigt som 266 MHz . Det var dobbelt så hurtigt som SDRAM , fordi det udløste både stigende og faldende flanke af uret signal . SDRAM på den anden side , kun anvendes den stigende kanten af clock-signal .

DDR2 SDRAM

DDR2 SDRAM havde 240 kegler. Det var en nyere version af DDR RAM , der blev indført i 2003 og løb på clock hastigheder på op til 533 MHz .

DDR3 SDRAM

DDR3 SDRAM blev indført i 2007 . Dette er den nuværende RAM -chip , der anvendes af de nyeste computere og video grafikkort . Det har 240 pins og kører på clock hastigheder på op til 800 MHz .


Previous:hvordan man etablerer en dell AIO 966 printer på netværk Next:tips til at fremskynde en lenovo y410 bærbar 

Kommentarer

Code:
change