hvad er de funktioner, en intern tv- tuner -kort ?

Indlæg af Birthe Møller     opdateret: 2012-05-16

TV tuner kort har tre hovedfunktioner : . fange en tv-signal , overføre det til en form , at din computer kan vise , og gør det muligt for computeren at registrere signalet . Simply put, tv- tuner kort tillader computere at spille tv- signaler . En intern TV -tuner -kort er installeret i din CPU . Du kan indsætte en antenne , kabelboks eller satellit boks ind i din computer ( via input på kortet ) , så se og optage tv på din computer . Du skal også bruge software, der vil give dig mulighed for at se eller optage tv . Der er tre forskellige typer af interne TV- tuner kort .

Analog

En analog tv- tuner -kort accepterer kun analoge signaler på den måde, gamle analoge tv- vant til. Disse kort er hurtigt ved at blive forældede , da mange lande , herunder USA , er at skifte til all- digitale systemer . En fordel ved disse kort er, at de kan arbejde med et par kanin øre antenner i lande , der stadig sendes analoge signaler . Dog vil det ikke vare længe , før analoge signaler simpelthen ikke længere eksisterer.

Digital

Den digitale tv-tunerkort accepterer et digitalt signal og giver CPU'en for at vise det . Kortene giver også mulighed for HD -signaler til at komme igennem , og hvis du har en HD- skærm , kan det væsentlige gøre din computer til et HDTV. Du har brug for en egentlig kabel sat i kortet , men mange kanaler er tilgængelige , selvom der ikke er nogen kabel- eller satellit-udbyder . Hvis der er en kabel-eller satellit-udbyder , så alle de kanaler, der tilbydes som en del af denne service vil være til rådighed.

Hybrid

Den mest almindelige TV-tuner -kort er hybrid digitale og analoge tunere . Disse tilbud modtagelse af begge signaler . Den åbenlyse fordel er, at du kan bruge dem med noget signal . Men den ulempe er prisen . De ekstra omkostninger er svært at retfærdiggøre, da analoge signaler snart vil være forældet .

DVR

En af de mest nyttige funktioner i tv- tuner kort er , at de tillader computeren at blive en digital videooptager , eller DVR . Med den rette software , kan CPU registrere signalet tuner -kort indeholder , så en bruger til at registrere alle TV- show direkte på en computer . Med standard computere ' store hukommelse størrelser i disse dage , CPU'er , der anvendes som DVRs ofte er i stand til at holde en meget større mængde information ( shows og film ) end standard DVR bokse via kabel eller satellit virksomheder .


Previous:hvordan man etablerer en dell AIO 966 printer på netværk Next:hvordan du udskriver et digitalt foto på lærred med en epson printer 

Kommentarer

Code:
change