hvad er forskellen mellem en stationær , en bærbar computer og en notesbog ?

Indlæg af Ingebeth Mosgaard     opdateret: 2012-05-15

Laptops , notebooks og stationære computere er alle typer af computere . Deres navne beskrive , hvordan store de er , og deres tilsigtede funktion . Desktop -computere er ikke-bærbare maskiner betød at sidde på eller i nærheden et skrivebord . Laptops og notebooks er mindre , bærbare computere , beregnet til at blive ført op til et sted at arbejde

Desktop Computer eksterne

Desktop -computere er lavet af adskillige udskiftelige dele . Det objekt, der er tænkt på , når man siger " computer "består af en hylstre bundkort og processor , en skærm , et tastatur og en mus . De dele alle forbindes med hinanden via standardiserede stik og kabler . Skærmen , tastaturet og musen kan alle slås ud med andre dele uden rigtig at foretage funktion af computeren . Sagen indeholder imidlertid de vitale dele af computeren .

Desktop Computer Interne

Den faktiske computing del i sagen, består af et bundkort med en processor der er knyttet til det , en eller flere pinde af RAM , og en harddisk . Nogle computere har også en cd- eller dvd- drev , et separat grafikkort ( mange bundkort har video funktionalitet indbygget ) en særskilt lydkort , og nogen af en række andre kort -baseret udstyr som netkort og RAID controllere som muligheder . Skriveborde er generelt billigere og meget mere konfigurerbar end andre typer af computere , som den forholdsvis store mængde plads inde i en desktop omstændigheder giver mulighed for mange dele , der skal tilføjes nemt .

bærbar computer eksterne

Bærbare pc'er og bærbare computere er generelt meget mindre end dekstops . I disse computere , er skærmen , tastaturet og musen alle integreres i et enkelt tilfælde med bundkortet , processoren og eksterne enheder. Bærbare computere bære deres elforsyning særskilt , dog . I en stationær , er strømforsyningen del af sagen , men en bærbar computer vil have en separat enhed , der er sat ind i væggen og giver den rigtige mængde strøm . Bærbare computere er beregnet til at være bærbare , og indeholder batterier , så de kan bruges , når den ikke sat i.

bærbar computer Interne

Bærbare computere har langt mindre plads inde end desktops . Næsten hver perifere funktion, der kan få en særskilt kort i en desktop er indbygget i den bærbare computer af producenten. Laptops offer opgradere til kompakthed .

Andre former for Computer

stationære og bærbare computere er ikke den eneste form af computere i eksistens . Tablet-pc'er ligner laptops i design , men har deres skærme på toppen . Tablet-pc'er er beregnet til at bruge en touch eller kuglepen interface , og er normalt ikke tastaturer . Netbooks er de mindre fætter til bærbare computere. De er endnu mere kompakt end den gennemsnitlige laptop , ofrer en lille forestilling for størrelse og batteriets levetid . Netbooks er beregnet til at være små nok til at blive henkastet træffes , når en bruger har behov for dem .


Previous:hvordan man etablerer en dell AIO 966 printer på netværk Next:hvordan du udskifter en Toshiba Satellite M115 - s1061 tastatur nøglen 

Kommentarer

Code:
change