hvad er forskellen mellem input- & output enheder?

Indlæg af Gunner Poulsen     opdateret: 2012-05-09

Inputenheder og output -enheder er computer hardware, at en operatør kan interagere med computeren . Uden input-enheder , vil en computer bruger ikke være i stand til at brødføde instruktioner til , eller sende og gemme oplysninger i en computer . uden outputenheder , ville computeren ikke kunne give behandlede oplysninger tilbage til brugeren

Computing Sequence

I computing , datainput kommer før data output . Når du spiller et lydklip gemt i disk , alle de processer, du udfører , herunder dobbelt-klikke på filen , er indgange . Du instruere computeren ved hjælp af input -enheder til at åbne en mappe , skal du finde filen , skal du indlæse medieafspilleren og afspille lydklippet . Computeren tager i disse instruktioner, udfører dem, og giver dig et output i form af lyd fra højttalerne . Den samme sekvens udføres i alle computing processer , uanset om du redigerer et Word-dokument eller surfe på internettet .

fælles inputenheder

Fælles indgang enheder omfatter mus , tastatur , scanner , mikrofon og web-cam . Musen og tastaturet er de vigtigste input -enheder som alle programmer , herunder operativsystem ( OS ) , er designet til at være navigeres gennem og kontrolleres med disse enheder . Musen , et pegeredskab , er en lille halvkugleformet objekt med en flad bund , konturer passer ind i håndfladen , oversættelse fysiske bevægelser , at operatøren markøren bevægelse på skærmen . I bærbare computere , har musen blevet erstattet med en flad , trykfølsom panel , der drives af en finger . En anden kritisk betjeningsenheden , tastaturet er en fladskærm med rækker af alfanumeriske taster og andre specielle taster med unikke computing funktioner .

fælles uddataenheder

Den mest almindelige outputenheder i moderne computere er i displayet skærm , højttaler , printeren og lyd -og grafikkort . Skærmen fungerer sammen med skærmkortet , undertiden benævnt grafikkort, til at generere og vise images. The vise skærmen i en moderne computer er fladskærms- LCD -skærm i stand til at vise lyse billeder med fuld klarhed . Størrelse på displayet kan variere afhængigt af computer funktion og indstilling --- det normalt er mellem 14 og 21 inches . Computer højtalere afspille lyde , der er baseret på signaler fra lydkortet . I en moderne computer , kan talerne enten blive integreret i hardwaren eller tilføjes som en perifer enhed .

Tilgængelighed

Tilgængelighed er en forskel mellem input og output -enheder . En input-enhed der bruges til at modtage instruktioner fra en bruger og give den til computeren og derfor skal være let tilgængelige for brugeren . Hvis musen , i stedet for at være på toppen af tabellen var inde i computeren tårn hus, ville det være besværligt ( og farligt ) at betjene enheden . Outputenheder , på den anden side heller ikke påberåbe sig nogen form for fysisk kontakt med computeren bruger og kan være til stede som en intern komponent . Eksempler herpå er udvidelseskort ( lyd og video ) , som er monteret i hullerne i bundkortet .

fysiske attributter og Pris

Inputenheder er normalt mindre i størrelse end outputenheder og har fysiske egenskaber, som lægger vægt på komfort og brugervenlighed-i-brug . Inputenheder typisk håndterer data input gennem knapper , linse eller mikrofon . Outputenheder er større , og lægger vægt på kvalitet og størrelse af output . De fleste input -enheder , som er mindre og lettere at fremstille , koster mindre end outputenheder --- tastaturer og mus er mere overkommelige end printere og LCD-skærme .


Previous:hvordan man etablerer en dell AIO 966 printer på netværk Next:hvordan man sikrer et trådløst netværk med en bøffel router 

Kommentarer

Code:
change