hvordan du bliver en certificeret computer tekniker

Indlæg af Alice Hansen     opdateret: 2012-05-11

Så længe der er computere , vil der være behov for folk , der kan fastholde dem , holde dem kørende og rette dem , når noget går galt . At blive en certificeret computer tekniker, der kan sætte skub i din karriere og hjælpe dig med at tjene flere penge , som arbejdspladser i tech industrien har en tendens til at have højere løn og bedre ydelser end mange andre karrierer

Du skal bruge: .
internetadgang
.


1 .
Beslut hvilken type certificering, du ønsker at forfølge . Nogle certificeringer, såsom Dell support certificeringsprogram , der er leverandør- specifikke , mens programmer som A + certificering sti der gælder for mange forskellige mærker og modeller . Afhængigt af den certificering, du søger , og den sti, du vælger, kan du blive certificeret i så lidt som et par måneder. Jo mere erfaring du allerede har fastsættelse computere kortere din certificering vej bør være.
2 .
Log på hjemmesiden for hardwareproducenten, som HP eller Dell , for at få oplysninger om deres leverandør-specifikke certificering programmer. For generelle programmer , herunder A + certificering , er den mest omkostningseffektive indlæringsmetode ofte din lokale Community College. Log på college 's hjemmeside og søg efter edb-kurser . Mange community colleges har oprettet hurtige programmer designet til at hjælpe erfarne computer fagfolk få certificeringer , de har brug for. Disse kurser er ofte tilgængelige online for at gøre læring lettere og mere bekvem.
3 .
Gennemgå kursusmaterialer og gøre alle de øvelser i forbindelse med programmet . Hands -on erfaring er et stort plus , når man tager en computer tekniker certificering kursus , så prøv at få adgang til et par gamle computere, som du kan øve med .
4 .
Tag eksamen eller eksaminer er nødvendige for at passere certificeringsprogram . Nogle certificering eksamener er tilgængelige online , mens andre administreres personligt på godkendte centre . Vær sikker på at studere alle de kursusmateriale en sidste gang , inden du går ind i testcenter eller logge på testen hjemmesiden .
5 .
revidere kravene til at holde din certications . Mange edb- tekniker certificering kræve, at deltagerne til at tage et genopfriskningskursus og bestå en ny prøve på årsbasis .


Previous:hvordan man etablerer en dell AIO 966 printer på netværk Next:DIY : computer reparation og opgraderinger 

Kommentarer

Code:
change