hvordan du fjerner & kontrollere en patron fejlmeddelelse på en HP 2175

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc     opdateret: 2012-05-17

Kontrol af en patron fejlmeddelelse på en HP 2175 printer er en forholdsvis nem opgave , der skal kun tage et par minutter at fuldføre . Hvis der er et internt problem med printeren og /eller blækpatronen , kan en printer vise en patron fejlmeddelelse som årsag til problemet . Heldigvis , HP inkluderet en simpel måde , når det er bygget printeren for at afhjælpe dette problem
1 .
Åbn dækslet til printerpatronen på forsiden af printeren og fjern begge blækpatroner fra printeren . Cylinderampullerne er de små , firkantede terninger placeret direkte bag dækslet til printerpatronen . Hvis du vil fjerne patronerne , træk fremad på toppen af hver , indtil de klikker ud af stedet. Herfra, guide langsomt patroner ud fra hylsteret. Sluk for maskinen med patroner tilbage på ydersiden .
2 .
Fjern patroner og kontroller, at de elektriske stribe langs bunden af hver patron ikke er beskadiget eller revet . Hvis patronen er ny , skal du sørge for plast beskyttende båndet er blevet helt fjernet . Placer blækpatronerne tilbage i maskinen og tænde den igen . Hvis disse instruktioner ikke virker , gå videre til næste trin .
3 .
Fjern blækpatronerne igen , og tag printeren . Fugt en fnugfri klud med vand og tør forsigtigt ned hver enkelt af patronerne . Undgå at røre ved dyserne eller den elektriske bånd på patronen . Placer blækpatronerne tilbage i printeren og tænde maskinen igen .


Previous:hvordan man etablerer en dell AIO 966 printer på netværk Next:voip krav liste 

Kommentarer

Code:
change