hvordan du installerer 1GB DDR2 hukommelse i en inspiron 2650

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc     opdateret: 2012-05-10

Den Random Access Memory eller RAM -modul til din Dell Inspiron 2650 tilgås via et rum på undersiden af den bærbare computer . Selv hvis du ikke har nogen teknisk viden og har aldrig arbejdet på din 2650 før, vil du opdage, at processen med at få adgang til din computers hukommelse temmelig ligetil . Så hvis du ønsker at opgradere hukommelsen i din Dell Inspiron at en 1GB DDR2 ( Double Data Rate ) modul , kan du gøre det selv i kun et øjeblik tid

Du skal bruge: .
stjerneskruetrækker


1 .
Sluk din Dell Inspiron , tæt på skærmen , og fjern strømkablet . Tænd computeren igen og skubbe batteriet ud af rummet på undersiden af computeren .
2 .
Find hukommelse rum på undersiden af computeren . Det er den rektangulære rum er placeret på siden af computeren og er identificeret med en " M. "
3 .
Brug din stjerneskruetrækker til at fjerne enkelt skrue sikre dækslet . Løft dækslet op til at afsløre den rektangulære hukommelsesmodul i rummet .
4 .
fat i metal tappene på hver side af hukommelsesmodulet og træk dem udad . Modulet vil derefter poppe en smule ud af rummet på en 45- graders vinkel .
5 .
Træk gamle hukommelsesmodul ud af stikkontakten og sæt det til side . Udskift med din nye 1GB DDR2 modul , hvilket gør at den er sikker i soklen.
6 .
Skub modulet forsigtigt ned i rummet , indtil det metal fanerne lås på plads . Igen og sætte coveret , skrue , computer batteri og du er færdig.


Previous:hvordan man etablerer en dell AIO 966 printer på netværk Next:hvordan man kan konvertere pc seriel port til en USB- port 

Kommentarer

Code:
change