hvordan du installerer en HP Deskjet 3320

Indlæg af Alice Hansen     opdateret: 2012-05-06

For mange år Hewlett Packard navn er blevet sat i forbindelse med printere , computere , servere og andre IT-produkter . Virksomhedens Deskjet serie af personlige printere er meget udbredt i private hjem og virksomheder . HP Deskjet 3320 printer kan tjene begge formål . Uanset hvad, er det vigtigt for printer ejere til at installere deres nye hardware ordentligt

Du skal bruge: .
Papir
Blækpatroner .
Software installations-cd'en .
Printerkabel .


1 .
Fjern al emballage fra printeren . Undlade at fjerne alle de afstandsstykker og andre emballagematerialer kan beskadige din nye Deskjet 3320 . HP gør det nemt at finde disse materialer ved hjælp af lyse orange farve . Der vil være en spacer inde i topdækslet på printeren , i hver ende af blækpatronholderen. Der vil også være et stykke orange tape holder topdækslet lukket . Desuden er der afstandsstykker på papiret skuffen for at holde det fra at bevæge sig rundt i forsendelse .
2 .
Sæt netledningen i printeren og tryk på tænd -knappen . Vente, indtil LED'en har en konstant grønt lys .
3 .
flip down papirbakken , og læg det på almindeligt papir. Vær forsigtig med ikke at over- fylde bakken , hvilket kan føre til papirstop .
4 .
Fjern blækpatronerne fra emballagen og tag den klare beskyttende tape . Find de kobber klædningen på patronen og sørg for at det vender væk fra dig . Skub blækpatronen ind i printeren med kobber plating står bag på maskinen . Line patronen op med blækpatronholderens , og tryk derefter tilbage fast på kassetten , indtil du føler, at det klikker på plads . Vrikke patronen til at sikre, at det er sikkert-. patronen skal ikke føle løs
5
Indsæt software- installations-cd'en , der følger med Deskjet 3320 i computerens cd- eller dvd- drev . Vent, til softwareinstallation skærmen for at komme op , så fortsætter installationen .
6 .
Sæt USB- kablet , når du bliver bedt om . Fastgør den firkantede ende af kablet til porten på bagsiden af Deskjet 3320 og den flade ende til en ledig USB -port på computeren . Sørg for, at begge ender af kablet sidder korrekt .


Previous:hvordan man etablerer en dell AIO 966 printer på netværk Next:hvordan man bruger en pen med en spion kamera 

Kommentarer

Code:
change