hvordan du installerer ethernet controller drivere

Indlæg af Dan Dejligbjerg     opdateret: 2012-05-23

Installation af drivere til en ny computer eller en , der ikke har de nødvendige drivere , kan være en besværet . Ikke alle computere leveres forudinstalleret med de korrekte drivere , der kører hardware uden dem er det umuligt . Ethernet -kort kræver, at chaufføren til at køre så godt, og uden dem kan du ikke få adgang til internettet . De fleste producenter af præsamlede computere gør det nemt at finde de nødvendige drivere

Du skal bruge: . .
Driver cd-


1
Indsæt en støtte drivers -cd . Nogle computerproducenter omfatter støtte drivere til netværk , der installerer Ethernet-controller driver . Indsæt bundkort opstart disken, hvis du for nylig har købt et nyt bundkort . Næsten alle producenter af bundkort omfatter nogle cd-type til at installere Ethernet drivere . Vælger at installere driverne og genstart derefter computeren .
2 .
Download driveren . Søg på din computer modelnummeret på den computer producentens websted . Computeren Modellen kan som regel findes på enten side eller bagsiden af computeren . Vælg støtte drivere til din computer model og derefter gennemse , indtil du finder det " Ethernet-controller driver ", som undertiden kaldes " Network driver . " Download driveren .
3 .
installere driveren. "Dobbelt-klik " på den exe-fil, du har hentet fra computerens producentens websted . Det vil enten hente i dine dokumenter mappe , din download historie folder , eller skrivebordet . Følg trin -for-trin guide til installation af driveren , og genstart computeren .

gode råd og advarsler


  • Må ikke downloade drivere fra andre steder end fra computerproducenten. Drivere fra andre websteder sommetider kan være fyldt med virus , og hvis de ikke er , kan de ikke være den korrekte driver version du har brug for .


  • Previous:hvordan man etablerer en dell AIO 966 printer på netværk Next:Hvordan udskriver jeg 3 x 5 indeks kort?     

    Kommentarer

    Code:
    change