hvordan du kan opdatere grafikkort drivere på vista

Indlæg af Jannik Riis     opdateret: 2012-05-07

Microsofts Windows Vista er blevet kritiseret af mange årsager , der spænder fra at det er temmelig ressource -tunge til at have driver problemer . En af de mest almindelige driver kompatibilitetsproblemer, Vista-brugere har , er at få drivere til deres grafikkort til at arbejde ordentligt . Skylden for disse problemer , afhængigt af hvordan du behandler emnet , kan sættes på Vista eller føreren producenten . For de fleste brugere , men det virkelig er ligegyldigt, hvem der har skylden ; alt, hvad vi interesserer os for , er , at vores hardware arbejdede på XP , og vil ikke arbejde på vores " opgraderet " system . Heldigvis er der trin , der kan træffes for at opdatere et grafikkort til arbejde ordentligt

Du skal bruge: . .
Internet conncection


1
Opdatere nuværende driver . Dette kan gøres i kontrolpanelet under hardware manager menuen ved at klikke på " check for update " eller " opdatere driver " . Forhåbentlig vil Windows finde den rette driver online og installere den . Hvis dette er tilfældet , så bliver du nødt til at genstarte dit system for at aktivere den nye driver .
2 .
Kontroller , at dit driver virker . Du straks vil vide , hvis føreren arbejder på genstart , og der kan være et ikon på proceslinjen og skærmopløsningen vil sandsynligvis ændre sig. Hvis du ikke er sikker på , derefter køre en Windows Experience Index , som vil satsen både du systemets samlede ydeevne og dine grafikkort . Hvis Windows ikke finde en driver eller installeret forkert en, så gå videre til Trin 3 . Ellers er du færdig .
3 .
Kig op dit grafikkort på producentens hjemmeside . De fleste , hvis ikke alle grafikkort producenter giver drivere til deres produkter på deres hjemmesider , Nvidia og ATI , de to største og mest populære grafikkort producenterne , gør det meget let at finde , hente og installere en passende driver.
4 .
Følg anvisningerne på skærmen på siden der passer til din driver til at installere det . Normalt er denne proces automatiseret forbi dette punkt , så der vil være meget lidt , at du skal gøre for at installere og konfigurere din nye driver .
5 .
Genstart computeren og kontrollere , som beskrevet i trin 2 , at du har installeret den korrekte driver , og det fungerer korrekt . Hvis man antager, alt er gået godt , vil du ikke nødt til at foretage sig yderligere , og kan begynde at nyde dit grafikkort i Windows Vista .

gode råd og advarsler


  • Vær sikker på at tjekke for driveropdateringer jævnligt , da dette kan øge stabiliteten og ydeevnen af din hardware .


  • Previous:hvordan man etablerer en dell AIO 966 printer på netværk Next:hvordan man opbygger en energieffektiv pc     

    Kommentarer

    Code:
    change