hvordan du opgraderer Pentium III hukommelseskonfiguration

Indlæg af Allan Busk-Mathiasen     opdateret: 2012-05-08

Opgradering af hukommelse i en computer kan give selskabet en betydelig arbejdsindsats opreklamere , især i en ældre system . Selv de trin for at opgradere , er det samme med de fleste computere , en Pentium III-systemet kræver en særlig hensyntagen ved identificering den rigtige type hukommelse

Du skal bruge: .
Skruetrækker
Lommelygte.

køber den rigtige Memory


1 .
Sluk for computeren, og fjern strømkablet . Åbne computeren sag ved hjælp af en skruetrækker til at fjerne skruerne langs den udvendige kant af bagsiden af din computer . Hvis sagen består af flere paneler , vil du kun brug for at fjerne det højre panel ( når man ser på den computer bagfra ) .
2 .
Find producenten af bundkortet og model . Disse oplysninger vil normalt være den største tekst trykt på bundkortet . Brug en lommelygte , hvis teksten er svær at læse .
3 .
Tæl antallet af hukommelsen banker dit bundkort har . Hukommelsen banker er de lange , tynde slots findes på den side af bundkortet nærmest fronten af computeren . Skriv ned , hvor mange banker er ubesatte , og hvor mange banker der er i alt .
4 .
Kig op dit bundkort model på tavlen producentens websted , eller indtast bundkortet oplysningerne i din foretrukne søgemaskine . Find et resultat , der giver dig de tekniske specifikationer for bestyrelsen . Læs afsnittet detaljer bundkortet understøttede hukommelse eller hukommelse som standard . Kig efter nøgleordene " SDRAM "eller " DDR ", og skriv ned , hvilken af de to er understøttet . Hvis der er en række med sammen med en af disse søgeord , skrive det ned , også . Dette nummer angiver understøttet hukommelse hastighed .
5 .
Køb den krævede type hukommelse sticks fra en lokal eller online butik . SDRAM og DDR memory sticks er ikke kompatible med hinanden, så sørge for at vælge memory sticks , der passer til den type , du skrev ned . Køb memory sticks med den største kapacitet du har råd , og købe så mange pinde som antallet af hukommelsen banker på dit bundkort .
Vær opmærksom på hastigheden på memory sticks . Hurtigere hukommelse vil hjælpe din computer til at køre bedre, men hukommelse , der er hurtigere end hvad dit bundkort understøtter , kan være spild af penge . Hvis du ikke kan finde memory sticks af netop den rette hastighed , købe det tætteste, du kan finde , det vil stadig være kompatible og dit system vil justere efter behov

Installation af hukommelse


1 .
Decharge eventuel statisk elektricitet ved først at røre noget metal , og fjern derefter alle gamle memory sticks , hvis du kommer til at erstatte dem med nyere stokke . Låse klemmer først, og derefter slæbebåd op på den gamle stok , indtil det er løftet fra åbningen .
2 .
Installer den nye memory sticks i computeren ved at indsætte hver pind ind i en tom hukommelse. Læg mærke til rillerne i bunden af pinde og tilpasse dem til hak i hver slot . Flyt klemmer på siderne af hukommelse bankerne ud af den måde, som du indsætter sticks . Tryk godt ned på hver pind , indtil klemmerne er i stand til at passe ind i rillerne på siderne af hver pind . Tryk på klemmerne fast i dem side hak for at låse sticks på plads .
Hvis du har mere åbne banker end du har pinde af hukommelse , fylde dem nærmest bagsiden af computeren første , der forlader bankerne nærmest fronten tom .
3 .
Sæt stikket i og tænd din computer for at bekræfte, at den starter korrekt . Hvis din computer ikke fungerer ordentligt , slukke den og dobbelttjekke , at alle memory sticks sidder fast og fastspændt på plads . Hvis computeren stadig ikke virker , skal du indlevere den nye memory sticks til detailhandleren at bekræfte, at de ikke er defekte .

gode råd og advarsler


 • Der er flere gratis programmer tilgængelige på internettet, der nemt kan identificere dine bundkort producent og model , hvis du ikke kan finde disse oplysninger trykt på siden af bundkortet . Nogle af disse programmer kan også identificere hukommelsen skrive dit bundkort kræver . Der henvises til " Ressourcer "for links til et par af disse værktøjer .
 • Nogle computere kan trange på indersiden , hvilket gør den hukommelse bankerne svært at få adgang . Tilfældigvis trække en wire eller bumpe en komponent kan få computeren til at ikke længere arbejde ordentligt , så brug ekstrem forsigtighed , når du arbejder inde i computeren for at undgå at forårsage nogen skade.


 • Previous:hvordan man etablerer en dell AIO 966 printer på netværk Next:hvordan man kan konvertere en video bånd   

  Kommentarer

  Code:
  change