hvordan du opgraderer harddisken på en ny iMac

Indlæg af Annette Dalgaard     opdateret: 2012-05-06

Opgradering af harddisken er en effektiv , omkostningseffektiv måde at øge ydeevnen og nytte af din nye iMac . Du kan opgradere fabriksinstallerede drev ved at vælge enten en hurtigere harddisk , en større harddisk eller en større , hurtigere harddisk . En hurtigere drev giver dig hurtigere adgang til dine filer , en større drev giver mere lagerplads , og en større , hurtigere drev giver dig mere hastighed og mere plads . Sats på sidstnævnte , hvis prisforskellen er ubetydelig . Under venligst installere en ny harddisk er den hurtigste måde at opgradere , men en gør-det-selv installation sparer dig penge, som du kan sætte mod en endnu bedre harddisk .

Du skal bruge :
Phillips # 2 skruetrækker
. Flad skruetrækker .
Skru bakke eller tilsvarende .


1 .
Læg et håndklæde på dit arbejde overflade . Sluk iMac , skal du afmontere alle kabler og trække stikket ud af computeren . Læg computeren med forsiden nedad på håndklæde og find de tre sølv skruer ( venstre , højre , midt ) på bunden eller din computer . Løsne skruerne , indtil de stopper tuning , disse skruer er en del af sagen og ikke kommer ud . Løft bagcoveret af sin metal stativ og sæt det til side .
2 .
Tryk computerens metaloverfladen for at aflade evt statisk elektricitet . Find den ventilatordækslet øverst i midten på computeren , og brug Phillips-skruetrækker til at fjerne de to bronze ventilatordækslet skruer . Løft ventilatordækslet og dens to skruer og sæt dem til side .
3 .
Fjern de tre bronze harddisken skruer bag det sorte kabel til venstre for harddisken . Løft harddisken omkring en tomme , og tag tre kabler ( to venstre , en højre ) fra harddisken .
4 .
Slut tre kabler til den nye , opgraderede harddisk , sænk den på plads og erstatte de tre skruer . Tuck det sorte kabel tilbage på plads , og erstatte den ventilatordækslet og de to skruer .
5 .
Juster hullerne på den øverste kant af bagcoveret med fanerne på skærmen bolig , og tryk derefter på og sænk bagcoveret, indtil det passer stramt . Stram de tre skruer i bunden af skærmen . Indsæt netledningen og andre kabler og indstille iMac oprejst . Tænd for computeren.
6 .
Indsæt Mac OS X Install Disk 1, som fulgte med din computer og følg instruktionerne på skærmen . Opdater dine vigtige arkiver efter OS X færdig læsning .

gode råd og advarsler


 • Køb en iMac kompatibel harddisk opfylder dine krav om øget hastighed og lagerkapacitet .
 • Sikkerhedskopier vigtige arkiver , før du fjerner din harddisk .
 • overveje at sælge dine brugte harddisk . EBay og Craigslist er fremragende markedspladser
 • Overvej at købe en ekstern harddisk . de tilbyder langt mere lagerplads til samme pris point .
 • Undgå at gå på gulvtæppet , indtil du er færdig med at installere harddisken , gå på gulvtæppet genererer statisk elektricitet . Touch iMac 's metaloverflade bagefter , hvis du skal gå på gulvtæppet .
 • Fjernelse andre skruer end messing-farvede dem vil annullere din garanti .
 • Hold væsker borte fra dit arbejdsområde .
 • Træk ledninger af deres stik , ikke ledningerne selv .


 • Previous:hvordan man etablerer en dell AIO 966 printer på netværk Next:hvordan du installerer en HP Deskjet 3320   

  Kommentarer

  Code:
  change