hvordan du sletter U3 program for geek trup flash -drev

Indlæg af Gunner Poulsen     opdateret: 2012-05-29

Geek Squad er en division af Best Buy , der håndterer teknisk support og vedligeholdelse af forskellige elektroniske og edb -udstyr . Nørd Squad dog også har en linje af USB-flash- drev , hvoraf nogle kommer med U3 -software pre-installeret . U3 er software , der giver en bruger med en grafisk brugergrænseflade til at navigere i flash -drev. Det giver dig også mulighed for at installere programmer på flash- drev. Hvis du ikke længere har brug for U3 software , kan du afinstallere det fra Geek Squad flash -drev.
1 .
Sæt Geek Squad USB flash -drev i computeren . Vent et par sekunder for at give din computer til at læse disken.
2 .
Åbn U3 -software ved at klikke på " U3 "ikonet i systembakken . Denne er placeret i nederste højre hjørne af skærmen .
3 .
Klik på " Indstillinger "i højre kolonne og derefter på " U3 Launchpad Indstillinger . "
4 .
Klik på " Uninstall "i venstre kolonne i U3 Launchpad vinduet Indstillinger . Klik på " Afinstaller U3 Launchpad "i midten af det samme vindue .
5 .
Klik på " Næste " og du bliver præsenteret med mulighed for at slette eller gemme filerne i øjeblikket på Geek Squad USB -drev . Klik på "Ja " radio -knappen, hvis du ønsker at gemme dine filer .
6 .
Klik på " Format " knappen nederst i dialogboksen , og U3 softwaren er fjernet fra din Geek Squad USB -drev . Hvis du vælger at gemme dine filer , kan processen tage længere tid .


Previous:hvordan man etablerer en dell AIO 966 printer på netværk Next:hvordan man kan sammenligne HP desktop pc ’s 

Kommentarer

Code:
change