hvordan du tilslutter din officejet 5600 til din computer via dsl

Indlæg af Birthe Møller     opdateret: 2012-05-28

HP Officejet 5600 All -in-One Printer funktioner mulighederne for at udskrive farvefotos , scan kopier af dokumenter , og sende faxer ved hjælp af en Digital Subscriber Line ( DSL ) -forbindelse . Efter installation af Officejet 5600 printer , kan brugerne sætte den op med en DSL -forbindelse ved hjælp af telefonledningen , der følger med enheden . Brugere skal også have et DSL-filter for at fjerne ethvert digitalt signal , som kan forstyrre faxer sendt fra printeren. Efter opsætning af printeren med DSL , er det bedst at afslutte processen ved at gøre en test fax .

Du skal bruge:
HP Officejet 5600 All -in-One Printer


1
Sørg for, at en DSL- forbindelse er fuldt oprettet i dit hjem . eller kontor , og at du får et DSL -filter fra din udbyder .
2 .
Slut den ene ende af telefonledningen , der fulgte i kassen til printeren til din DSL -filter . Tilslut den anden ende til " 1- LINE " -porten på bagsiden af printeren .
3 .
Slut DSL -filter ledningen til nærmeste telefonstikket i væggen . Tryk på " ON " knappen på din printer . Kontroller, at printeren er fuldt installeret med blækpatroner og papir i printeren .
4 .
Tryk på " Setup " knappen på din printer , og tryk derefter på "6 " -knappen . Tryk på " 6 " -knappen igen , som vil køre en fax test .
5 .
Revision faxen test rapport, der udskriver og tryk på knappen "OK" . Printeren vil være klar til faxning ved hjælp af DSL- forbindelse .


Previous:hvordan man etablerer en dell AIO 966 printer på netværk Next:om input & output -enheder 

Kommentarer

Code:
change