hvordan du udskifter bagsiden af en Dell Inspiron

Indlæg af Alice Christensen     opdateret: 2012-05-16

Dells Inspiron bærbare computere har tilbage dækker dem , som almindeligvis betegnes som hængseldækslerne . Disse stykker af plast dække op metalhængsler på den bærbare skærmen sammen med at give en glat , ren overflade for computeren . Hvis du skal udskifte bagcoveret på din Inspiron , kan du gøre det forholdsvis let. Selv om nogle præcise oplysninger om udskiftning proceduren kan variere fra model til model , den overordnede tilgang er den samme for alle Inspiron bærbare

Du skal bruge: .
skruetrækker


1 .
Sluk Inspiron laptop, fjerne netledningen og fjerne batteriet .
2 .
Åbn skærmen på computeren, så skærmen er vinkelret på de vigtigste krop af computeren . Brug din skruetrækker til at lirke låget op direkte over tastaturet , med de to riller i hver ende .
3 .
Brug din skruetrækker til at trække op fanerne på dækslet , der holder det på plads på bagsiden af computeren.
4 .
Løft bagcoveret computeren , fjern kablet fra bundkortet og sæt dækslet til side . Tag din udskiftning dække og sætte det ind på bundkortet .
5 .
Tryk ned på udskiftning dækslet, indtil det klikker på plads oven på tastaturet . Skub tapperne på bagsiden af computeren på plads og sikre, at hele inddækningen ligger plant med computeren . Du kan nu slutte computeren tilbage i og bruge det en gang mere .


Previous:hvordan man etablerer en dell AIO 966 printer på netværk Next:hvordan tjenesten en Epson C48 

Kommentarer

Code:
change