hvordan du udskriver en stor tiff -fil

Indlæg af Gunner Poulsen     opdateret: 2012-05-17

En " tiff " er et ukomprimeret filformat , der normalt bruges til fotografiske billeder . Tiff indeholder en stor mængde information , og så det formodes , at du gerne vil udskrive dem på den højeste indstilling muligt, således at oplysningerne vil blive fuldt oversat på papir . Processen er ikke mere svært end at udskrive en mindre fil , selv om der er et par ekstra trin for at observere , der vil hjælpe til at skabe en papirkopi af høj kvalitet

Du skal bruge: .
Computer med billedbehandlingsprogrammer eller misligholdelse billedfremviser .
Tiff -fil .
Printer , helst af fotografisk kvalitet .


1 .
Vælg et papir , der er egnet til udskrift af billeder. Brug almindeligt at skrive papir eller kopiere papir vil ikke fange den række værdier og farver ligger i en høj kvalitet TIFF-fil . Hvis det er muligt , vælge den samme type papir , som producenten af din printer .
2 .
Access en printer, der er designet til at Tiff kvalitetsbilleder , hvis det er muligt . De fleste hjem inkjet printere udskriver en fotografisk billede af en acceptabel kvalitet , men foto-specifikke printere vil give kontrast og farveskala , at en TIFF er designet til at give . Disse typer af printere har ofte ordet " photo "i deres model navn , og brug de enkelte farver blæk patroner .
3 .
Rens printhovedet på din printer . Dette forhindrer linjer , kendt som banding , samt farveskift . Højreklik på printerikonet på proceslinjen , som ligger på nederste højre hjørne af skærmen . Følg trin -for-trin vejledning efter at have klikket mulighed for at rense printhoveder.
4 .
Åbn Tiff -filen i computerens imaging software eller standard billedfremviser . Foretag eventuelle ændringer i kontrast , farve og beskæring er nødvendigt eller muligt .
5 .
Vælg Print i menuen Filer i softwaren . Vælg den indstilling, der hedder Sideindstillinger eller Udskriftsindstillinger , afhængigt af din software model . Dette vil bringe en dialog specifikt til din printer .
6 .
Vælg papirstørrelse , papirretning kilde . Størrelsen vil sandsynligvis være lovligt , eller 8,5 med 11 inches . Retningen henviser til, om billedet er høj ( stående) eller lang ( liggende) . Kilden er enten et ark eller rulle papir .
7 .
Vælg den type medie der bruges . Brugsanvisningen med din papir kan foreslå et bestemt medie baseret på printerproducenten . Der kan være en række muligheder for at eksperimentere med , men vigtig detalje er at vælge , om det papir, du har valgt har en blank overflade eller er mat .
8 .
Vælg den højeste print kvalitet til rådighed . Denne indstilling er kendt under forskellige vilkår afhængigt af producenten , men vil normalt være den øverste eller den sidste kvalitet i en liste med valgmuligheder .
9 .
Læg papiret i printeren på sin rigtige side som forklaret af papirets brugsanvisningen . Tryk udskrive. Hvis udskriften har problemer med sin kontrast eller farve , vender tilbage til filen i imaging software . Foretag de nødvendige ændringer , og gentag processen efter behov .

gode råd og advarsler


  • For ikke at spilde blæk , skal du bruge vælgeren værktøj i din imaging software til at vælge en del af billedet med en række forskellige farver eller kontrast . Kopier og indsæt denne del i et nyt dokument . Foretag de nødvendige ændringer og udskrive teststrimler , indtil det afgøres , hvilke ændringer skal gælde for hele billedet .


  • Previous:hvordan man etablerer en dell AIO 966 printer på netværk Next:hvordan du fjerner & kontrollere en patron fejlmeddelelse på en HP 2175     

    Kommentarer

    Code:
    change