hvordan man bruger et tv som en skærm i Windows XP

Indlæg af Alice Hansen     opdateret: 2012-05-08

Som CRT -skærme falmede ud af brug , energieffektive og slanke Liquid Crystal Display , eller LCD , skærme blev den nye standard inden for computer -og tv- teknologi på grund af deres energieffektivitet og slanke design . En af de gode funktioner i LCD -TV er mange typer af input og tilslutningsmuligheder , som giver dig mulighed for at bruge dem som computerskærme

Du skal bruge: .
RCA , VGA , S-Video eller DVI -kabel


1 .
Bestem displayet forbindelser understøttes af din computer og tv . De tre mest almindelige muligheder er RCA , VGA og S-Video , mindre udbredt er DVI -forbindelse . Se billederne i denne artikel for at afgøre, hvilken type forbindelse du har og købe det nødvendige kabel, hvis du ikke allerede ejer en .
2 .
Sluk computeren og fjernsynet. Tilslutte dit TV og computer via kabel er fastsat i trin 1 .
3 .
Tænd computeren og fjernsynet. Brug din TV fjernbetjening , skal du skifte dit TV video input til den forbindelse, du brugte til at oprette forbindelsen til din computer . Computeren log-in skærmen skal vises .
4 .
Log ind på din computer . Højreklik på skrivebordet og vælg " Egenskaber . "Åben "Indstillinger "-fanen . Brug skyderen til at vælge den ønskede opløsning for tv-skærmen . Klik på " Anvend "og derefter " OK "for at gemme dine indstillinger .


Previous:hvordan man etablerer en dell AIO 966 printer på netværk Next:hvordan man laver en mario bærbar hud 

Kommentarer

Code:
change